Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple

Vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple

Párový vodotesný vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple na diaľkové ovládanie z hebkého silikónu. Má 2 výkonné motory a 10 vibračných režimov.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pripravte sa na poriadnu dávku vzrušenia a dlhú vlnu divokých orgazmov. Úžasný párový vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER vo fialovej farbe vás oboch dostane do kolien. Je vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre ľudské telo a so všetkou nežnosťou vás bude hladkať a láskať. Tvarovaná špička s jemnými drážkami povzbudí vaše zmysly a nechá rozvinúť vaše intímne myšlienky. Je veľmi flexibilný a perfektne sa vám prispôsobí. KAMA má dva mimoriadne tiché a výkonné motory, ktoré ovládajú 10 vibračných a pulzačných režimov. Dokáže dráždiť hneď tri body naraz. Vaše vnútro, klitoris aj penis partnera. S týmto úžasným pomocníkom bude váš milostný akt jedinečným a vášnivým pôžitkom. Diaľkový ovládač z odolného ABS plastu s príjemným PU povrchom má dosah až 10 metrov a ponúkne vám tak pohodlné a ničím nerušené ovládanie. Zaujímavú zábavu vám môže poskytnúť, keď si nechá partnerka vibrátor v nohavičkách a odovzdá ovládač partnerovi. Fantázii sa medze nekladú. Vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože vám to dovoľuje jeho vodotesnosť. Energiu mu doplníte pomocou priloženého magnetického USB kábla. Ovládač poháňa 1 x CR2032 batéria, ktorá je súčasťou balenia.
Nechajte sa uniesť na vlne silných vibrácií a bavte sa spoločne.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte tlačidlo na vibrátoru po dobu 3 sekúnd. Vibrátor vás privíta LED podsvietením a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy. Pre možnosť diaľkového ovládania uveďte vibrátor do pohotovostného režimu. Následne krátkym stlačením vrchného tlačidla na ovládači so symbolom vibrácií spustíte vibrácie a meníte ich režimy. Pri podržaní spodného tlačidla power počas 2 sekúnd vibrácie pozastavíte. Môžete ich opäť spustiť vrchným tlačidlom. Vypnúť ho pomocou ovládača nemožno. To musíte urobiť priamo pomocou tlačidla na vibrátore.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok .

Prečo si vybrať vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER purple:

  • úžasný párový vibrátor pre stimuláciu bodu G
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • veľmi flexibilné a prispôsobivé ohybné telo
  • kvalitný zamatovo hebký prémiový silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 10 metrov
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, priemer konce pre zavedenie 2,6 cm, priemer stimulátora 3,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre