Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER aqua

Vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER aqua

Párový vodotesný vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER aqua na diaľkové ovládanie z hebkého silikónu. Má 2 výkonné motory a 10 vibračných režimov.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pripravte sa na poriadnu dávku vzrušenia a dlhú vlnu divokých orgazmov. Úžasný párový vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER v tyrkysovo modrej farbe vás oboch dostane do kolien. Je vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre ľudské telo a so všetkou nežnosťou vás bude hladkať a láskať. Tvarovaná špička s jemnými drážkami povzbudí vaše zmysly a nechá rozvinúť vaše intímne myšlienky. Je veľmi flexibilný a perfektne sa vám prispôsobí. KAMA má dva mimoriadne tiché a výkonné motory, ktoré ovládajú 10 vibračných a pulzačných režimov. Dokáže dráždiť hneď tri body naraz. Vaše vnútro, klitoris aj penis partnera. S týmto úžasným pomocníkom bude váš milostný akt jedinečným a vášnivým pôžitkom. Diaľkový ovládač z odolného ABS plastu s príjemným PU povrchom má dosah až 10 metrov a ponúkne vám tak pohodlné a ničím nerušené ovládanie. Zaujímavú zábavu vám môže poskytnúť, keď si nechá partnerka vibrátor v nohavičkách a odovzdá ovládač partnerovi. Fantázii sa medze nekladú. Vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože vám to dovoľuje jeho vodotesnosť. Energiu mu doplníte pomocou priloženého magnetického USB kábla. Ovládač poháňa 1 x CR2032 batéria, ktorá je súčasťou balenia.
Nechajte sa uniesť na vlne silných vibrácií a bavte sa spoločne.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte tlačidlo na vibrátoru po dobu 3 sekúnd. Vibrátor vás privíta LED podsvietením a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy. Pre možnosť diaľkového ovládania uveďte vibrátor do pohotovostného režimu. Následne krátkym stlačením vrchného tlačidla na ovládači so symbolom vibrácií spustíte vibrácie a meníte ich režimy. Pri podržaní spodného tlačidla power počas 2 sekúnd vibrácie pozastavíte. Môžete ich opäť spustiť vrchným tlačidlom. Vypnúť ho pomocou ovládača nemožno. To musíte urobiť priamo pomocou tlačidla na vibrátore.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok .

Prečo si vybrať vibrátor RITHUAL KAMA REMOTE COUPLES MASSAGER aqua:

  • úžasný párový vibrátor pre stimuláciu bodu G
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • veľmi flexibilné a prispôsobivé ohybné telo
  • kvalitný zamatovo hebký prémiový silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 10 metrov
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: tyrkysová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, priemer konce pre zavedenie 2,6 cm, priemer stimulátora 3,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre