Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor ROCK ARMY LIQUID SILICONE APACHE

Vibrátor ROCK ARMY LIQUID SILICONE APACHE

Extrémne realistický vibrátor ROCK ARMY APACHE z tekutého silikónu duálnej hustoty so silnou prísavkou. 10 vibračných a pulzačných režimov na diaľkové ovládanie
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ak ste si mysleli, že máte doma vibrátor, ktorý vyzerá ako pravý penis, potom ste ešte nedržali v ruke tento vibrátor ROCK ARMY LIQUID SILICONE APACHE. A verte nám, že je to chyba! Tento vibrátor je úplný klenot v oblasti erotických hračiek, ktorý musíte mať doma! Prekvapí vás nielen na prvý, druhý aj tretí pohľad. Svojim vzhľadom je neuveriteľne príťažlivý ako by bol naozajstný. Je vyrobený zo silikónu duálnou hustotou pre vašu dvojnásobnú radosť. Tuhší stred vystrieda unikátny tekutý silikón, ktorý sa podobá ľudskej koži, je mäkký a výnimočne prirodzený. Tie najjemnejšie detaily záhybov kože, jemných žiliek, zvrašteného miešku, to všetko pre vaše najdokonalejšie pocity sexuálneho potešenia. Telo vibrátora je pevné a zároveň úžasne flexibilné. Je pripravený kedykoľvek vás uspokojiť svojimi 10 silnými vibračnými a pulzačným režimami, ktoré možno ovládať buď tlačidlom na základni, alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom až 10 metrov. Ku všetkému sa jeho špička mierne vrtí, aby boli vaše hrátky ešte zmyselnejšie. V spojení s extrémne silnou prísavkou, ktorá udrží dildo na akomkoľvek hladkom povrchu, vám dáva možnosť užiť si divokú jazdu bez nutnosti používať ruky, takže si tú rozkoš môžete vychutnať plnými dúškami. Materiál je vodotesný podľa certifikátu IPX7, čo nabáda vyskúšať ho v sprche či vo vani. Energiu mu dobijete pohodlne priloženým USB káblom. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho 27A 12V batéria, ktorá je súčasťou balenia.
Zaraďte do svojej zbierky tento mimoriadny vibrátor reálneho vzhľadu a ihneď po rozbalení sa stane vaším najobľúbenejším pomocníkom v osamelých chvíľach.

Jednoduché ovládanie vás očarí. Na koreni penisu sa nachádza tlačidlo power. To podržte po dobu 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoj prvý vibračný a rotačný režim. Následnými krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnite vibrátor. Potom krátkymi stlačeniami spodného tlačidla na ovládači sa symbolom vlnky meníte jeho vibračné rytmy. Krátkym stlačením vrchného tlačidla power na ovládači pozastavíte vibrácie. Opätovne spustiť ich môžete spodným tlačidlom so symbolom vlnky. Vypnúť ho musíte zase tlačidlom na vibrátore.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor ROCK ARMY LIQUID SILICONE APACHE:

  • perfektný vibrátor reálneho vzhľadu so všetkými najjemnejšími detailmi
  • príjemný na dotyk akoby bol naozajstný
  • dvojitá hustota materiálu pre dvojnásobnú radosť z erotických hier
  • tuhší stred a prémiový tekutý silikón podobný ľudskej koži
  • 10 vibračných a pulzačných režimov na diaľkové ovládanie
  • ovládač s dosahom až 10 metrov
  • s extrémne silnou prísavkou netreba používať ruky
  • vodotesné podľa certifikátu IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: telová
Materiál: prémiový tekutý silikón
Rozmery: celková dĺžka 23 cm, použiteľná dĺžka 16 cm, priemer 4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 27A 12V batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre