ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator

Vibrátor Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator

Luxusný vodotesný mini vibrátor Rosy Gold Nouveau vo farbe ružového zlata z odolného a hladkého ABS plastu. Má 10 fantastických vibračných a pulzačných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chystáte sa von, ale ešte ste neukojili svoju túžbu? Čo keď príde práve, keď ešte nebudete doma? S tým si hravo poradí tento maličký šikovník. Mini vibrátor Rosy Gold Nouveau je ideálny pre cestovanie, ale poteší rozhodne aj doma. Je maličký, ľahký a ľahko sa tak schová v akejkoľvek kabelke, v nočnom stolíku či rovno pod vankúšom. Nenápadný elegantný krásavec vo farbe ružového zlata je vyrobený z hladkého a hebkého odolného ABS plastu. Jeho lesklý charakter a úžasná sila vás dovedie na vrchol vašej vášne kdekoľvek a kedykoľvek si budete priať. Decentná textúra na jeho spodnej časti zaistí perfektnú kontrolu pri manipulácii a úzka špička presne trafí cieľ. Ovládacie tlačidlo na základni vibrátora je skryté pod silikónovou plochou. Dokonale výkonný a tichý motor nevyruší okolie a ponúkne vám 10 fantastických vibračných a pulzačných režimov, ktoré využijete nielen pri dráždení vašej mušličky, ale tiež k stimulácii samotného klitorisu, bradaviek a ďalších erotogénnych zón. Vzhľadom k svojmu malému priemeru je skvelý aj pre váš análik. Vďaka svojmu výnimočnému spracovaniu je IPX7 vodotesný a preto si ho môžete vychutnať tiež v sprche alebo vo vani. Vedľa ovládacieho tlačidla sa tiež nachádza pin, do ktorého zasuniete priložený USB kábel pre dobitie jeho energie. V krásnej krabičke je pribalená tiež visačka na kľučku pre prípad, že chcete zostať v súkromí.
Nenechajte si už nikdy zájsť chuť a objavujte nové vzrušujúce miesta, kde si budete môcť užiť svoje intímne chvíle.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte tlačidlo power na základni po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie. Po spustení vás vibrátor privíta rozsvietením LED diódy a prvým vibračným režimom. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Rosy Gold Nouveau Mini Vibrator:

  • elegantný mini vibrátor pre nenápadné a dokonalé dráždenie erotogénnych miest
  • pevné lesklé telo vo farbe ružového zlata z odolného ABS plastu
  • úzka špička pre ľahkú penetráciu a textúra na konci pre pohodlnú manipuláciu
  • tichý a neuveriteľne výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • kompaktná veľkosť vhodná do každej kabelky
  • vodotesné prevedenie IPX7 ponúkne mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zlatá, čierna
Materiál: ABS plast, silikón
Rozmery: celková dĺžka 9,2 cm, použiteľná dĺžka 7,2 cm, priemer 2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre