Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe fuchsia

Vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe fuchsia

Fantastický mini vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe z hebkého silikónu s úzkou zahnutou špičkou. 16 vibračných a pulzačných režimov ideálne do kabelky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, už ste sa stretli v minulosti s náhlym pocitom rozkoše, ktorý prišiel v čase, keď ste mimo svojho pohodlia domova? Dostali ste neuveriteľnú chuť si užiť intímnu chvíľku ihneď, ale nemali ste pri sebe svoju obľúbenú hračku? To sa môže jednoducho zmeniť. Vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe v ružovo striebornom prevedení je tu presne pre tieto prípady. Úchvatný mini vibrátor vyrobený z odolného ABS plastu a hodvábneho silikónu lekárskej kvality s tak zamatovo jemným povrchom, aký si ani nedokážete predstaviť sa stane ideálnym spoločníkom na akúkoľvek cestu. Môžete si ho vziať do svojej kabelky a nikdy už sa neuspokojiť s tým, že si budete musieť počkať, až budete vo svojej spálni. Tento maličký šikovník vás poteší svojim výnimočne tichým motorčekom a unikátnymi 16 vibračnými a pulzačnými rytmami. Má veľmi štíhlu a zahnutú flexibilnú špičku v tvare delfínka, ktorá sa precízne zameria buď na stimuláciu vášho bodu G alebo k bodovému dráždeniu bradaviek, klitorisu či iných erotogénnych zón. Vyskúšať ho môžete aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesný a poháňať ho bude batéria typu LR1, ktorá je súčasťou balenia.
Neobmedzujte svoje túžby a prežívajte zmyselné momenty kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Krátkym stlačením tlačidla na základni zapnete prvý režim vibrácií. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor SECRET PLAY Secret Mini Vibe fuchsia:

  • šikovný mini vibrátor ideálny ako spoločník na akúkoľvek cestu
  • ľahko flexibilná zahnutá mäkká špička v tvare delfína
  • kvalitný zamatovo hebký lekársky silikón a odolný strieborný ABS plast
  • neuveriteľne tichý a výkonný motorček
  • 16 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • kompaktná veľkosť vhodná do každej kabelky
  • vodotesné prevedenie pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • batéria je súčasťou balenia
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 10 cm, použiteľná dĺžka 8,4 cm, priemer 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 1 x LR1 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre