Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor a stimulátor klitorisu 2v1 ZALO QUEEN G-SPOT vínový

Vibrátor a stimulátor klitorisu 2v1 ZALO QUEEN G-SPOT vínový

Vibrátor ZALO QUEEN so stimulátorom klitorisu z ultra hebkého silikónu ponúkne 8 vibračných režimov, 8 vlnových rytmov patentovanej technológie a nahrievanie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, predstavte si erotickú pomôcku, ktorá sa o vás postará ako nikto na svete tak mocne, že budete musieť zaryť svoje nechty do matrace a hlavu zaboriť do vankúša, aby o vašej chvíľke nevedelo celé mesto. Teraz túto predstavu zdvojnásobte a presne to vám dopraje tento fenomenálny vibrátor so stimulátorom klitorisu ZALO QUEEN. Nadchne vás svojím výnimočným luxusným dizajnom a unikátnou vínovo červenou farbou zdobenou pozláteným elegantným prvkom z odolného ABS plastu doplnený o trblietavý kamienok z kolekcie kryštálov Swarovski®. Je vyrobený z neuveriteľne jemného a zamatového silikónu prvotriednej potravinárskej kvality s tak hebkým povrchom, že sa ho už nikdy nebudete chcieť vzdať. Má rukoväť ergonomicky tvarovanú tak, aby vám nikdy nevypadol z ruky a vaše potešenie tak predčasne neskončilo. Rameno vibrátora je ľahko zakrivené pre to najdokonalejšie dráždenie bodu G, ktorý je už tak považovaný za najcitlivejšie miesto ženského tela. Skosená úzka špička má stimulačné drážky na povrchu a mäkké miesto ukrývajúce skutočný poklad.
3 extrémne výkonné motory hrajú fantastické trio vedúce k tomu najintenzivnejšiemu orgazmu vášho sólového predstavenia. Jeden motor sa postará o nahriatie špičky, ktorá vás v zime zahreje a v lete nažhaví. Teplotu nastaví na bezpečných a maximálne príjemných 42°C. Druhý motor je vibračný a ponúkne vám 8 vzrušujúcich vibračných a pulzačných rytmov. Tretí sa chváli patentovanou technológiou PulseWave™, ktorá pracuje s vlnami. Tú využijete pri vnútornej hĺbkovej masáži, ale tiež pri stimulácii klitorisu, ktorá vám zaistí nečakane žeravé prežitky. Vybrať si môžete z 8 režimov vlnobitia. V nádhernom darčekovom balení nájdete aj silikónový návlek, ktorý ho v okamihu premení na bezkontaktný stimulátor, ktorý pracuje na báze tlakových vĺn. Bude jemne a citlivo nasávať a zase vypúšťať váš klitoris, čo povedie k veľmi silnému a rýchlemu vyvrcholeniu.
Funkcia zámku tlačidiel vás poteší, pretože sa na cestách samovoľne nezapne a rozhodne vás poteší moderná technológia Bluetooth, ktorá ho prepojí s mobilnou aplikáciou ZALO REMOTE, ktorú zadarmo stiahnete do svojho telefónu. Tá ponúkne ďalšie vibračné rytmy, vytváranie vlastných kriviek, ovládanie hudbou či intuitívnym dotykom na displeji telefónu. Tiež ho vyskúšajte v sprche, pretože v spojení s teplou vodou vám prinesie jedinečné intímne pocity a to vám dovolí jeho odolnosť proti striekajúcej vode. Pokiaľ mu dôjde chuť vás obšťastňovať, priloženým magnetickým USB káblom mu ju zase vrátite.
Nechajte hýčkať svoje telo i myseľ prepychovou hračkou, ktorá vás vynesie do erotického neba.

Jednoduché ovládanie vás od sexi hrátok neodradí. Nad kryštálom sa v záhyboch zdobenia nachádzajú dve tlačidlá. Deaktiváciu zámku tlačidiel uskutočníte podržaním oboch tlačidiel súčasne po dobu 2 sekúnd. Krátko stlačte spodné tlačidlo pre zapnutie vibrátora do pohotovostného režimu. Vibrátor vás privíta rozblikaním LED diódy. Až teraz sa môže rovnako tlačidla zase zamknúť. Ďalšími krátkymi stlačeniami spodného tlačidla zapnete a meníte jednotlivé pulzačné režimy vĺn. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla zapnete a meníte rytmy vibrácií a pulzácií. Pre pozastavenie vibrácií podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd. Funkciu nahrievania zapnete aj vypnete krátkym stlačením tlačidla ZALO na špičke rukoväti. Vibrátor vypnete dlhým podržaním dolného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
Na použitie s mobilnou aplikáciou ZALO REMOTE si ju stiahnite do telefónu. Zapnite vibrátor do pohotovostného stavu a spustite aplikáciu. Vpravo hore stlačte symbol Bluetooth a vyhľadajte hračku. Spárovanie sa potvrdí dvoma rýchlymi vibráciami. Stlačte ENTER a užívajte si rozmanitosť.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor a stimulátor 2v1 ZALO QUEEN:

  • luxusná erotická pomôcka v úplne elegantnom dizajne
  • vyrobené zo zamatového potravinárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • dekorácie v podobe zlatého zdobenia so vsadeným kryštálom Swarovski®
  • ergonomická rukoväť a zahnutá špička pre bezkonkurenčnú masáž bodu G
  • tri neuveriteľne tiché a výkonné motory pracujúce samostatne
  • 8 vibračných a pulzačných režimov a 8 rytmov vĺn patentovanej technológie PulseWave™
  • bezkontaktná stimulácia klitorisu pomocou tlakových vĺn vďaka špeciálnemu návleku
  • ovládanie vibrátora aj pomocou mobilnej aplikácie
  • funkcie nahrievanie a zámku tlačidiel
  • vodeodolný pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast, kryštál Swarovski®
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 21,5 cm, použiteľná dĺžka 13,5 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka návleku 17 cm, šírka návleku 4,3 cm, vnútorný priemer hubičky 1,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre