Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor Svakom ADONIS purple

Vibrátor Svakom ADONIS purple

Silikónový vibrátor Svakom ADONIS s funkciou ohrevu, s inteligentným režimom so zvyšujúcou sa frekvenciou ako u skutočného sexu.
Darček
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pre skutočné pôžitkárky tu máme luxusnú záležitosť v podobe vibrátora Adonis od značky Svakom. Vibrátor sa pohodlne a spoľahlivo postará o všetky erotogénne zóny ženy a dovedie ju tak na vrchol blaha. Tento fialový šikula má dve ramená ako pre stimuláciu vnútornú s extra stimuláciou bodu G, tak pre stimuláciu klitorisu. Obe ramená sú zakončené vrúbkovaním. Vibrátor sa pýši špeciálnou funkciou ohrevu až na 38 ° C na špičke oboch ramien, teda približnú teplotu ľudského tela, čo prináša príjemné pocity aj v chladnejšom prostredí. Inteligentný režim SVAKOM napodobňuje zvyšujúcu sa frekvenciu ako pri skutočnom sexe od hanblivej predohry, sexy šteklenia, silného pulzovania až po niekoľko vyvrcholení - to je nebeský sexuálny zážitok, ktorý si nechcete nechať ujsť. Režim nastavíte jednoduchým stlačením tlačidla S. Jeho extra tichý motor, ktorý dosahuje menej ako 50 dB, ponúka 7 vibračných režimov v 5 intenzitách, kde si iste každý nájde svoj obľúbený rytmus. Jeho ergonomický tvar sa dokonale prispôsobí ženským kontúram. Adonis je vyrobený z ultra jemného hypoalergénneho silikónu, ktorý nie je náročný na údržbu.
V spodnej časti je na oboch stranách logo SVAKOM, ktoré svieti, keď je vibrátor zapnutý. Vedľa loga nájdete ovládanie celej pomôcky. Samostatné tlačidlo slúži na zapnutie a vypnutie ohrevu. Celé ovládanie nájdeme pod tromi tlačidlami. Pridržaním prostredného tlačidla S po dobu približne 3 sekúnd vibrátor zapnete aj vypnete, jeho krátkym stlačením potom zapnete inteligentný režim. Dvojitým stlačením prostredného tlačidla zopakujete inteligentný režim. Krátkym stlačením horného tlačidla zvyšujete intenzitu vibrácií, dlhým stlačením zvolíte predchádzajúci vibračný režim. Krátkym stlačením dolného tlačidla znižujete intenzitu vibrácií, dlhým stlačením prepnete na ďalšiu vibráciu.
Vibrátor dobijete USB káblom približne za 2,5 hodiny, potom vám ponúkne až 48 hodín nepretržitého potešenia, a to pokojne aj v sprche, pretože Adonis je odolný proti striekajúcej vode. V prípade lubrikácie využite gély na akejkoľvek báze. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok. Vibrátor Svakom Adonis purple je balený v peknej darčekovej krabičke, kde je súčasťou USB kábel, brožúrka a zamatový obal s označením SVAKOM.

Prečo si vybrať vibrátor Svakom ADONIS purple:

  • funkcia ohrevu až na 38 ° C pre príjemnejší pocit
  • inteligentný režim napodobňuje zvyšujúcu sa frekvenciu ako u skutočného sexu
  • dve ramená s vrúbkovaným povrchom pre intenzívnejšiu stimuláciu
  • 7 stupňov vibrácií a 5 rýchlostí
  • extra tichý motor
  • dobíjanie USB káblom
  • odolný proti striekajúcej vode
  • jednoduché čistenie
  • darčekové balenie

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 21 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer 2,3-3,8 cm, dĺžka stimulátora 5,5 cm, priemer 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na báze vody
Parametre