ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Taboom My Favorite Rabbit

Vibrátor Taboom My Favorite Rabbit

Silikónový mini vibrátor Taboom My Favorite Rabbit je extra určený ženám na stimuláciu ich klitorisu. Má 7 programov vibrácií a pulzácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Mini vibrátorik s veľkým výkonom, to je Taboom My Favorite Rabbit v peknej fialovej farbe. Dámy ocenia u tohto králička hlavne jeho ušká, ktoré budú laškovať s ich klitorisom a dovedú tak nejednu ženu k opakovateľným orgazmom.
Telo vibrátora, ako už sme naznačili, vzhľadovo pripomína zajačika s veľkými uškami, je menších rozmerov, takže bude ideálnou pomôckou pre neskúsených a tiež jeho služby využijete na cestách.... Je potiahnutý hypoalergénnym silikónom, ktorý je úžasne hebký a bezpečný pre telo. 7 vibračných a pulzačných módov sa jednoducho ovláda pomocou jedného tlačidla v spodnej časti. Pohon zabezpečia 3 LR44 batérie. Ako každý iný vibrátor aj tento má rád lubrikanty, ale len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu jeho zamatového povrchu. Pred a po každom použití ho umyte teplou mydlovou vodou alebo si kúpte špeciálny čistič erotických pomôcok. Celú ponuku nájdete tu.

Prečo si vybrať vibrátor Taboom My Favorite Rabbit:

  • pomôcka špeciálne určená ženám k dráždeniu klitorisu
  • jemné silikónové telo
  • 7 vibračných a pulzačných programov
  • veľkosť vhodná na cesty
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 13 cm, priemer 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 3 x LR44 batérie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre