Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING ružový

Vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING ružový

Vodotesný ružový vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING zo zamatovo hebkého silikónu. Má 7 vibračných a pulzačných režimov a funkciu nahrievania.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Nastavte teplotu vašej vášne a rozžhavte intímnu atmosféru vo vašej spálni. Jedinečný vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING v sýto ružovej farbe vám dá ochutnať sladkosť teplotných hrátok. Králičí vibrátor so stimulátorom klitorisu je vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je na dotyk natoľko príjemný, že sa ním nebudete chcieť prestať hladiť. Flexibilné telo vrátane stimulátora báječne kĺže v spojení s kvalitným lubrikantom a vytvára dokonale hladký pocit. Zahnutá mierne rozšírená špička presne zacieli na bod G, takže k výbušným orgazmom nebudete mať ďaleko. Ergonomicky vychytané telo a rukoväť s ovládacími tlačidlami sa skvele drží v ruke a ponúka pohodlnú manipuláciu. Má dva výkonné a tiché motory, ktoré sa postarajú o 7 fascinujúcich vibračných a pulzačných režimov. Výnimočná teplotná funkcia nahreje špičku vibrátora pre dokonalý zmyselný pocit rozkoše vnútri. Môžete si vybrať z dvoch možností. Lahodných 38°C alebo vzrušujúcich 42°C. Naviac je vibrátor vodotesný, takže skombinujte túto mimoriadnu zábavu s teplou vodou a vibráciami a nechajte sa uniesť do intenzívneho sveta slastné erotiky. Energiu mu pohodlne dobijete pomocou priloženého magnetického USB kábla. Ku všetkému je vibrátor uschovaný v luxusné krabičke, takže bude určite vhodným darčekom.
Prežite unikátne vyvrcholenie, ktoré budete chcieť opakovať znovu a znovu.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Krátkym stlačením vrchného tlačidla so symbolom vibrácií zapnete prvý režim vibrácií a opätovnými krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé rytmy. Na použitie teplotné funkcie krátko stlačte stredné tlačidlo pre vyššie či spodné tlačidlo pre nižšie stupne teploty. Krátkym stlačením teplotnú funkciu zase vypnete. Dlhým podržaním vrchného tlačidla so symbolom vibrácií po dobu 3 sekúnd vypnete vibrácie aj teplotný režim.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor TOYJOY ARDORE HEATING:

  • elegantný králičí vibrátor pre dráždenie bodu G a klitorisu
  • nahrievacia funkcia špičky ponúka výber z dvoch teplôt
  • kvalitný zamatovo hebký silikón nezávadný pre ľudskú pokožku
  • dva neuveriteľne výkonné a tiché motory
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • flexibilné telo s ohybným stimulátorom
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,5 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 3,6 cm, dĺžka stimulátora 4,7 cm, priemer stimulátora 1,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre