ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor ToyJoy Pussy Posse Roar pink

Vibrátor ToyJoy Pussy Posse Roar pink

Vodeodolný vibrátor ToyJoy Pussy Posse Roar v ružovej farbe. Vyrobený z ultra jemného silikónu a odolného ABS plastu. Má 7 vibračných režimov zamerané na bod G.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zabudnite na všetky svoje myšlienky, ktoré vás vysiľujú a užite si dokonalé uspokojenie, ktoré ocení nielen vaše telo, ale aj myseľ. S týmto vibrátorom ToyJoy Pussy Posse Roar v rozkošnej ružovej farbe poskytnete svojej mušličke Božské uspokojenie a intenzívne výbušné orgazmy až do poslednej kvapky. Tento krásavec je vyrobený z rukoväte z odolného ABS plastu a tela z výnimočne hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality so stimulačnou oválnou drážkou, ktorý vaše partie pohladí s takou nežnosťou, že už nikdy nebudete chcieť zažívať nič iné. S kvalitným lubrikantom na vodnej báze sa stane mimoriadne hladkým a perfektným spoločníkom pre osamelé chvíle. Jeho silný, avšak tichý motor v zahnutej flexibilnej špičke cieli na bod G a poskytne Vám dokonalé prežitky. Má 7 vibračných a pulzačných režimov, ktoré si môžete vychutnať tiež v sprche, pretože je vodeodolný. Jedno tlačidlo nájdete aj po tme, pretože bliká a svieti a rukoväť sa skvele drží v ruke. Tento vibrátor je poháňaný dvoma AAA batériami, ktoré rýchlo vymeníte pre ničím nerušené pokračovanie.
Chcete pocítiť zvodné a pôvabné dráždenie kedykoľvek dostanete chuť? Uvoľnite sa a nechajte sa unášať divokými orgazmami.

Jednoduché ovládanie je zaistené jediným tlačidlom na základni. Odskrutkujte rukoväť, vložte batérie podľa pólov a zaskrutkujte späť. Krátkymi stlačeniami zapnete vibrácie a meníte jednotlivé režimy. Podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd vibrátor vypnete.
V prípade lubrikácia odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor ToyJoy Pussy Posse Roar pink:

  • luxusný jednoduchý vibrátor vhodný aj pre začiatočníkov
  • flexibilné ohybné telo zahnuté pre dráždenie bodu G
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným krúžkom
  • rukoväť z odolného ABS plastu
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vodeodolný pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • pohon na dve mikrotužkové batérie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,5 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer 3,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm