Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor UltraZone RING ME DARLING

Vibrátor UltraZone RING ME DARLING

Modrý mini vibrátorik UltraZone Ring Me s diaľkovým ovládačom v tvare mobilu, na krátkej šnúre. Ponúka 5 vibračných programov.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete pocítiť vlnu rozkoše s každým zazvonením svojho mobilu? Chcete zase pocítiť vzrušenie z každej prichádzajúcej sms? Práve pre vás je tu UltraZone Ring Me Darling!
Miniatúrny modrý vibrátorik s ovládačom v tvare mobilu na krátkej šnúre vám túto možnosť ponúka. Vibrácie sú aktivované zakaždým, keď je zaznamenaný signál ľubovoľného mobilného telefónu vzdialeného max. do 8 metrov od vibrátora. Odošlite správu alebo zavolajte a vibrovanie sa spustí znova! Počkajte na prichádzajúci hovor alebo sms a znova pocítite nečakaný príval rozkoše s prekvapením. Vibrátory UltraZone Ring Me dávajú mobilnej komunikácii úplne nový rozmer! Nechajte sa prekvapiť nečakaným hovorom...
Ak vás už hranie s mobilom nebaví a radšej dáte prednosť klasickému ovládaniu, aj to je s vibrátormi UltraZone Ring Me možné. Stačí prepnúť ovládaciu páčku do ďalšej polohy a vibrácie tak spustiť okamžite. Na výber je 5 vibračných programov, ktoré sa zároveň zobrazujú na malom LCD display ovládača. Pohon zaisťujú 3 x AAA batérie. Hlavným použitým materiálom je húževnatý a zdravotne nezávadný ABS plast. Po každom použití odporúčame umyť vibrátor mydlovou vodou a dobre vysušiť, pri dlhšom nepoužívaní potom vybrať batérie.

Parametre:


Farba: modrá, biela
Materiál: ABS plast
Rozmery: 8 x 4,3 x 3,8 cm
Pohon: 3 x AAA batérie
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: nie
Parametre
Zaradenie do kategórií
Vibrátory