ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Vibe Couture RAVISH purple

Vibrátor Vibe Couture RAVISH purple

Vodotesný flexi silikónový vibrátor Vibe Couture RAVISH purple so stimulátorom klitorisu ponúka 7 programov vibrácií. Možnosť ohnutia až do úhla 90 stupňov.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ženám, ktoré majú tajné priania, som kedykoľvek k dispozícii ja, vibrátor Vibe Couture RAVISH v peknej fialkovej farbe. Svoje túžby už nemusíte skrývať, ja ich bezpečne rozpoznám a urobím všetko, čo si budete priať. Moje flexibilné telo je vybavené stimulátorom klitorisu a moja dlhšia časť je schopná ohnúť sa až do úhla 90 stupňov, čo zaistí perfektnú masáž bodu G. Mám dva samostatné motorčeky, ktoré ponúkajú 7 režimov silných vibrácií mojej hlavnej časti aj dráždidlá. Som celý z hebkého hypoalergenného silikónu, takže ma určite nebudeš chcieť dať z ruky.
Že by si rada vyskúšala aj spoločné vodné hry? Prečo nie, som vodotesný, takže už teraz sa teším ako ti zabezpečím jeden orgazmus za druhým napríklad vo vani alebo vírivke. Moje ovládanie nájdeš v spodnej časti, kde sú tiež vsadené medené lesklé prvky pre moju ozdobu. Pre moje spustenie aj úplné vypnutie krátko stlač tlačidlo "power". Pod ním je ďalšie tlačidlo so symbolom vlniek. Jeho krátkym stlačením zapneš vibrácie vibrátora a volíš medzi jednotlivými režimami. Dlhým, zhruba 2 sekundovým stlačením vibrácie vypneš. Rovnaký postup je pre posledné tlačidlo, spodné, taktiež so symbolom vlniek, ktorým uvedieš do chodu aj vypneš stimulátor klitorisu. Komfortné dobíjanie zaistí USB kábel, ktorý dostaneš spoločne so mnou v peknej darčekovej krabičke. Nezabudni, že po našich zamilovaných okamihoch si zaslúžim očistu teplou mydlovou vodou alebo špeciálnym prípravkom na erotické pomôcky. Aby som do teba krásne vkĺzol, natri ma gélom na vodnej báze.
Poďme sa spoločne hrať a nikoho iného už potrebovať nebudeme...

Prečo si vybrať vibrátor Vibe Couture RAVISH purple:

  • elegantné jednoduché poňatie vibrátora pre maximálne potešenie ženy
  • stimulátor klitorisu
  • flexibilné telo vibrátora s možnosťou ohnutia až do uhla 90 stupňov
  • 7 vibračných stupňov
  • medené detaily
  • ľahká údržba, hypoalergénny materiál
  • vodotesné prevedenie
  • nabíjacia Li-on batéria s dlhou životnosťou

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 17 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 5 cm, priemer 2 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: iba lubrikačné gély na báze vody
Parametre