ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT

Vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT

Farebný vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT vyrobený z hebkého silikónu a ABS plastu poteší všetky vaše zákútia. Rotačná špička, 13 vibrácií a análne korálky.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ak si dnes nemôžete vybrať na akú stimuláciu máte chuť, potešte všetky vaše chúťky. Králičí vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT v modernom dizajne bude plne k dispozícii všetkým vašim obľúbeným praktikám. Perfektné dráždenie bodu G, klitorisu aj análku, to všetko v neuveriteľnom kombu. Elegantný farebný vibrátor je vyrobený z ultra jemného silikónu výnimočné kvality a odolného ABS plastu, ktorý vás pohladí s úplnou nežnosťou a je vhodný aj pre citlivú pokožku, pretože je hypoalergénny. Tento krásavec disponuje 3 výkonnými motormi. Dva poháňajú 13 extrémne silných vibračných a pulzačných režimov v špičke a vo stimulátore klitorisu v rôznych rytmoch, tretí otáča špičkou okolo svojej osi. Decentne zahnutá rotačná špička tak poskytne vášmu bodu G úžasné pocity. Aby bola vaša rozkoš kompletná, nechýbajú análne korálky s odstupňovanou veľkosťou šiestich guličiek. Rukoväť vibrátora je v tvare očka aby s ním bola manipulácia dokonale komfortná. Na nej nájdete ľahko dostupné ovládacie tlačidlá. Vibrátor môžete vyskúšať tiež v spojení s teplou vodou, pretože je vodeodolný podľa IPX6 a energiu mu dodáte pomocou priloženého USB kábla.
Zažite mimoriadne orgazmy a posuňte ich hranice vďaka stimulácii všetkých erotogénnych zón.

Jednoduché ovládanie si rýchlo obľúbite. Podržte spodné tlačidlo so symbolom prstienku po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor sa ihneď spustí v plnej sile. Následnými krátkymi stlačeniami stredného tlačidla so symbolom kolieska meníte rotáciu špičky a tlačidlom so symbolom blesku meníte režimy vibrácií a pulzácií. Pozastaviť funkcie môžete pridržaním jednotlivých tlačidiel po dobu 3 sekúnd. Vibrátor úplne vypnete opätovným dlhým podržaním dolného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Vice PMV20 DOUBLE RABBIT:

  • elegantný králičí vibrátor 3v1 v moderných farbách
  • kvalitný zamatovo hebký silikón v kombinácii s odolným ABS plastom
  • flexibilný stimulátor klitorisu a análne korálky
  • rotačná mäkká špička dráždi bod G
  • 3 výkonné motory
  • 13 extrémne silných vibračných a pulzačných režimov
  • 6 rýchlostí otáčania špičky okolo svojej osi
  • vodeodolný podľa IPX6 pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, tyrkysová, ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 23 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 6 cm, priemer stimulátora 2,8 cm, dĺžka korálov 8 cm, priemer korálov 1,5 cm - 2,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre