Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor VIVE AVIVA purple

Vibrátor VIVE AVIVA purple

Neuveriteľne výkonný vibrátor VIVE AVIVA purple v modernom dizajne ponúka 10 stupňov vibrácií a pulzácií. Flexibilným jazýčkom stimuluje klitoris alebo bod G.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete si vaše chvíľky v posteli naozaj vychutnať? Či už budete sama alebo s partnerom, na vibrátor VIVE AVIVA vo fialovej farbe už nedáte dopustiť. Jeho dokonale zamatové telo v modernom dizajne tvare jazyka doslova oblizne vaše zmysly, poláska vaše telo a prebudí vo vás nekonečnú túžbu. Flexibilná špička jazýčka je vhodná ku stimulácii klitorisu aj bodu G. Jeho ergonómia a jemná textúra vás bude hladiť a hýčkať každičkým dotykom. Spoločne so zlatým zdobením vyzerá skutočne luxusne. Výborne padne do ruky, je prachuvzdorný a vodotesný, takže si ho môžete užiť aj vo vani. S jeho desiatimi vibráciami a pulzáciami a vďaka inovatívnej technológii ponúka neskutočný výkon až 10 000 otáčok za minútu pri neuveriteľne tichom chode 59 dB. K tomu všetkému je obohatený o funkciu Climax, ktorá dovoľuje behom chvíľky preskočiť všetky režimy na najvyšší typ vibrácie pre dokonalé uspokojenie.
O prevádzku sa postará dobíjacá batéria, ktorú oživíte ľahko pomocou priloženého kábla USB. Ten zastrčte do zadného bodu schovaného pod silikónom. Nabíjať budete dve hodiny pre 70 minút kvalitnej zábavy. Zabalený je v krásnej krabičke, takže bude vhodným darčekom.
Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na tele vibrátora zvládne každá. Podržte prostredné tlačidlo po dobu 3 sekúnd pre zapnutie a vypnutie. Následne meníte krátkym stlačením tlačidla + alebo - intenzitu vibrácií. Pre zapnutie a vypnutie funkcie Climax podržte na 3 sekundy tlačidlo plus. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor, ktorý vám bude zároveň ukazovateľom stavu nabitej batérie. Zelene svieti pre plnú batériu, biela ukazuje aktívny prístroj a ak sa objaví oranžová farba, nabite vibrátor.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor VIVE AVIVA purple:

  • moderný vibrátor luxusného dizajnu
  • funkcia Climax okamžite spustí najsilnejší program
  • vodotesný a prachuvzdorný
  • kvalitný hebký silikónový materiál
  • silný motor ponúka 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • jazýček pre zmyselnú stimuláciu klitorisu a G bodu
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 16 cm, priemer: 3,7 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm