ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor le WAND Baton zlatý

Vibrátor le WAND Baton zlatý

Vibrátor le WAND Baton v ružovo zlatej farbe pre vzrušujúci intímny relax. Vyrobený z extra jemného silikónu, s 15 vibračnými režimami a 6 rýchlosťami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete mať malého pomocníka pri vašich intímnych chvíľach, ktorý vás privedie do siedmeho neba? Vibrátor le WAND Baton v nežnej ružovej farbičke so zlatými detailmi je na túto úlohu ako stvorený. Tento malý pomocník dokáže veľké veci. Úzke prevedenie skvele uspokojí vašu vagínu a bod G. Svojimi 15 vibračnými režimami vám dopraje dokonalý komfort. Každý vibračný režim ešte posilníte 6 intenzitami sily, takže v konečnom dôsledku má tento sympaťák neuveriteľných 90 možností pre splnenie vašich tajných prianí. Vo vnútri nájdeme silný motorček, napriek tomu je vibrátor veľmi tichý. V balení nájdete tiež nástavec, ktorý nasadíte na vibrátor a užijete si tiež vonkajšiu stimuláciu klitorisu. Nástavec má drobné drážky a hrbolčeky, ktoré jemne dráždia vaše najcitlivejšie miestečko. Vibrátor je vyrobený z extra jemného silikónu, ktorý je úplne bezpečný, neobsahuje latex ani nebezpečné ftaláty, a obsahuje kovový detail a USB koncovku pre priame nabíjanie napríklad v počítači. Skvele padne do každej dlane a je vhodný aj na cestovanie, k čomu prispieva aj možnosť cestovného uzamknutia proti nechcenému spusteniu a tiež cestovné vrecúško, ktoré nájdete v balení. Čo oceníte predovšetkým po náročnom pracovnom dni je ponuka vziať si ho so sebou do sprchy. Je totiž odolný proti striekajúcej vode. Ku všetkému je le WAND uložený v peknej darčekovej krabičke.
Tiež máte chuť prestať čítať, hovoriť a len si užívať slastné pocity? Neváhajte a doprajte si jeho služby ihneď.

Ovládanie je jednoduché. Krátkym stlačením plusového tlačidla vibrátor zapnete a zároveň s ním pridávate na intenzite. Prostredné "power" tlačidlo slúži k zmene programu vibrácií a posledným mínusovým tlačítkom pomôcku dlhým stlačením vypnete, jeho krátkym stlačením znížite intenzitu danej vibrácie.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor le WAND Baton:

  • kompaktné balenie
  • silný motor s veľmi tichým chodom
  • extra jemný silikón s PU úpravou v kombinácii s kovom
  • nástavec s drážkami a hrbolčeky pre vonkajšiu stimuláciu
  • 15 rôznych vibračných režimov s 6 možnosťami nastavenia intenzity
  • cestovný zámok a taštička v balení
  • odolný proti vode pre mokré hry
  • dobíjanie pomocou skrytej USB koncovky
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová zlatá
Materiál: silikón, kov
Rozmery: celková dĺžka 11,9 cm, použiteľná dĺžka 8,7 cm, priemer 1,8 cm, priemer stimulátora 6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
8,70 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: