ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor WEARWATCH Dual Pleasure Watchme Technology blue/white

Vibrátor WEARWATCH Dual Pleasure Watchme Technology blue/white

Silikónový párový vibrátor WEARWATCH Dual Pleasure Watch Technology s diaľkovým ovládaním v podobe hodiniek. Má 7 vibračných režimov a 4 intenzity sily.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Mysleli ste si, že sex s partnerom je to najlepšie, čo môžete zažiť? Potom ste ešte nevyskúšali tento párový vibrátor WEARWATCH Dual Pleasure Watchme Technology v ohromujúcej modrej farbe. Jeho funkcie vás dostanú do kolien a privedú k vytúženému vrcholu. Možno aj opakovane. Ak ste žena, ktorá miluje skutočne silné a intenzívne vibrácie, potom je ako stvorený pre vás. Aj muž si však príde na svoje. Flexibilný vibrátor je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý pohladí nielen vaše partie s úplnou nežnosťou. Je ergonomicky tvarovaný tak, aby starostlivo stimuloval bod G žene, poskytol priestor pre penis partnera a perfektne padol na klitoris. Vďaka tomu si partnerka užije vibrácie vo vnútri a vonku. Muž pocíti vibrácie pri zasune, čo okorení vaše klasické milovanie. Má dva extrémne výkonné motorčeky pracujúce súčasne, ktoré poháňajú 7 vibračných a pulzačných režimov. Spoločne s patentovanou technológiou Watch vám ponúknu štýlové diaľkové ovládanie v podobe snehobielych silikónových hodiniek na ruku, ktoré rozšíria jeho možnosti ešte o 4 intenzity sily vibrácií. Získate tak úplne pohodlné ovládanie, ktoré vaše hry nevyruší. Navyše vás iste poteší elegantné a nenápadné prevedenie. Nebojte sa vyskúšať ho v sprche či vo vani, pretože je vibrátor IPX7 vodotesný a ovládač IPX6 vodeodolný. V krásnom balení nájdete 2 magnetické USB káble pre nabitie oboch zariadení.
Posuňte hranicu rozkoše pri vašich párových aktivitách ešte o kúsok ďalej a prežívajte slastné momenty smerujúce k spoločnej extázy.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí. Podržte tlačidlo power na vibrátore po dobu 2 sekúnd. Privíta Vás rozsvietením LED diódy a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte vibrátor do pohotovostného režimu. Následným stlačením prostredného tlačidla na hodinkách so symbolom kolieska po dobu 3 sekúnd spustíte vibrácie. Krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé režimy. Krátkymi stlačeniami tlačidiel so šípkami upravujete intenzitu síl vibrácií. Pri podržaní tlačidla s kolieskom po dobu 2 sekúnd vibrácie pozastavíte. Vypnúť vibrátor opäť musíte tlačidlom na jeho tele.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor WEARWATCH Dual Pleasure Watchme Technology:

  • elegantný párový vibrátor na štýlové diaľkové ovládanie
  • zamatovo hebký silikón prvotriednej kvality
  • 2 motorčeky ponúkajú 7 extrémne silných vibračných a pulzačných režimov
  • 4 intenzity sily vibrácií vďaka hodinkám na ruku
  • ergonomicky tvarované ramená pre pohodlie pri používaní
  • stimuluje bod G a klitoris súčasne vrátane penisu
  • vodotesný vibrátor podľa IPX7 a vodeodolné hodinky podľa IPX6
  • jednoduché ovládanie
  • obe zariadenia sú dobíjacie pomocou dvoch priložených magnetických USB káblov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 8,4 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, použiteľný priemer 2,9 cm, priemer stimulátora klitorisu 3,1 cm, celková dĺžka hodiniek 25,5 cm, šírka hodiniek 3,5 cm, dĺžka ciferníka 6 cm, šírka pútka 1,7 cm, veľkosť univerzálna
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
7,50 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: