ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Wonder Vibes The Bendable Silicone G-Spot black

Vibrátor Wonder Vibes The Bendable Silicone G-Spot black

Elegantný vibrátor Wonder Vibes The Bendable Silicone G-Spot je zo super mäkkého a hebkého silikónu. Má 7 vibračných režimov a ohybné telo pre stimuláciu bodu G
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zmyselná erotická hračka, ktorá nesmie chýbať v žiadnej spálni? Jednoznačne tento skvelý vibrátor Wonder Vibes The Bendable Silicone G-Spot v tajomne čiernej farbe. Elegantný dizajn ozdobený zlatým odolným ABS plastom na rukoväti vás oslní už na prvý pohľad. Vibrátor má dokonale hladké a zamatovo hebké telo z ultra jemného silikónu. Má flexibilné mimoriadne mäkké telo, ktoré si môžete ohnúť presne podľa vašich preferencií a to zostane takto zahnuté, má veľmi príjemnú rozšírenú špičku, ktorá presne zacieli na bod G. K fantastickému dráždeniu napomôže výrazné stimulačné drážkovanie z vnútornej strany a tiež dráždidlo klitorisu s troma kmitajúcimi jazýčkami. Vibrátor má dva výkonné motory ktoré pracujú súčasne a ponúka 7 výnimočne silných vibračných a pulzačných režimov. Môžete ho vyskúšať aj v spojení s teplou vodou v sprche či vo vani, pretože je vodotesný a energiu mu pohodlne doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Prežite unikátne intímne momenty, ktoré si zamilujete a potešte všetky svoje erotické zóny.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte vrchné tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Wonder Vibes The Bendable Silicone G-Spot black:

  • elegantný a extrémne mäkký vibrátor pre stimuláciu bodu G a klitorisu
  • výrazne flexibilné ohybné telo zostane v polohe a perfektne sa vám prispôsobí
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • dva neuveriteľne výkonné motory
  • 7 vibračných a pulzačných režimov
  • dráždidlo klitorisu s tromi jazýčkami
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka stimulátora klitorisu 5,5 cm, priemer stimulátora 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Parametre