ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor YEQU FLOWER Rabbit pink

Vibrátor YEQU FLOWER Rabbit pink

Fenomenálny králičí vibrátor YEQU FLOWER pink. Flexibilné telo z hebkého silikónu s vyhrievanou špičkou a 12 hĺbkovými vibračnými a pulzačnými režimami.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte voľnú chvíľku osamote a chcela by ste ju prežiť naozaj výnimočne? Popadnite túto príležitosť za pačesy a vytiahnite z nočného stolíka tento skvelý vibrátor YEQU FLOWER, ktorý vám zaistí tie najpríjemnejšie intímne chvíľky. Čo vás zaiste prekvapí je jeho ružový ultra hebký a hodvábne jemný silikón prvotriednej kvality, ktorý vás pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Dotyky tohto fešáka si zamilujete takmer ihneď. Rukoväť má ozdobenú strieborným odolným ABS plastom. Telo vibrátora je flexibilné a ohybný stimulátor klitorisu vám ponúkne dva výnimočne silné a tiché motory pracujúce súčasne pre vašu dokonalú extázu. 12 mimoriadnych vibračných a pulzačných režimov doprajú skutočnú hĺbkovú stimuláciu, ktorá rozochveje celé vaše telo až ku končekom prstov. Unikátna pre vás bude tiež nahriata špička na luxusných 39° C. Samozrejme nesmie chýbať vodeodolnosť pre prípad, že si ho budete chcieť vziať so sebou do sprchy. O nabíjanie sa postará priložený USB kábel, čím vám odpadne starosť o nakupovanie batérií.
Uvoľnite sa a nechajte sa uniesť v spoločnosti tohto sympaťáka, ktorý vám ukáže cestu rajom.

Jednoduché ovládanie vás ničím neprekvapí. Krátkym stlačením prostredného tlačidla power zapnete vibrátor, čo vám dá vedieť rozsvietenie tlačidiel. Následnými krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ich dlhým podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd. Funkciu vyhrievania zapnete alebo vypnete krátkym stlačením spodného tlačidla so symbolom plameňa. V zapnutom stave sa farba podsvietenia zmení na červenú. Celý vibrátor vypnete opätovným krátkym stlačením tlačidla power.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor YEQU FLOWER pink:

  • úžasný králičí vibrátor pre intenzívnu intímne momenty
  • flexibilné ohybné telo aj stimulátor klitorisu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným ABS plastom
  • 2 neuveriteľne výkonné a tiché motory pracujú súčasne
  • 12 hĺbkových vibračných a pulzačných režimov
  • funkciu vyhrievania špičky na príjemných 39° C
  • vodeodolný pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 22 cm, použiteľná dĺžka 12,5 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 6 cm, priemer stimulátora 2,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre