ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor YEQU MARTHA Remote Controller U black

Vibrátor YEQU MARTHA Remote Controller U black

Párový vibrátor YEQU MARTHA Remote Controller U v čiernej farbe z jemného silikónu na diaľkové ovládanie. 10 skvelých vibračných režimov pre dokonalé zážitky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte spestrenie pre vaše milostné aktivity? Vyskúšajte párový vibrátor YEQU MARTHA Remote Controller U v sexi čiernej farbe a obohaťte svoje zážitky o luxusné a intenzívnejšie vyvrcholenie. Veľmi elegantný dizajn a výnimočné spracovanie vibrátora vás osloví už na prvý pohľad. Je vyrobený zo zamatovo jemného a hodvábneho silikónu, ktorý už nebudete chcieť dať z ruky. V spoločnosti s kvalitným lubrikantom sa stáva báječne hladký a klzký, takže jeho vkladanie bude ľahké a nenásilné. Flexibilné ramená sa perfektne prispôsobia a vytvoria mimoriadne spojenie vašich zážitkov. Spodné je ergonomicky tvarované tak, aby uľahčil vstup penisu do mušličky a ešte navyše podráždi svojím tvarom a stimulačným rebrovaním na povrchu bod G ženy. Ďalej disponuje dvoma tichými motormi pracujú súčasne a poskytnú vám 10 zmyselných vibračných a pulzačných režimov. Párový vibrátor vám tak ponúkne silné a hlboké vibrácie vo vnútri, ktoré si užijete obaja a tiež dráždenie klitorisu, ktoré očarí partnerku. Ku všetkému si túto rozkoš môžete sami upravovať pomocou diaľkového ovládača z odolného ABS plastu a dosahom až 20 metrov. Iste vám urobí radosť aj jeho vodeodolnosť, ktorú môžete využiť pre mokré hrátky v sprche. Energiu mu pohodlne dobijete pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna AAA batéria, ktorá nie je súčasťou balenia.
Okoreňte svoje tradičné milovanie a vychutnajte si vzrušujúce pocity vedúce k výbušným orgazmom.

Jednoduché ovládanie vás určite poteší. Krátkym stlačením tlačidla power ho zapnete do pohotovostného režimu. Privíta vás podsvieteným tlačidlom a dvomi krátkymi vibráciami. Ďalšími krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom doň vložte batériu podľa pólov. Následne v akomkoľvek zapnutom režime krátkymi stlačeniami tlačidla na ovládači meníte režimy vibrácií. Pozastavíte je podržaním tlačidla na ovládači po dobu 3 sekúnd. Vypnúť potom vibrátor musíte opäť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok. Ovládač len utrite vlhkou handričkou.

Prečo si vybrať vibrátor YEQU MARTHA Remote Controller U black:

  • elegantná párová pomôcka na diaľkové ovládanie poteší mužov aj ženy
  • veľmi flexibilné ohybné ramená sa perfektne prispôsobia
  • časť k zavádzaniu je ergonomicky tvarovaná pre ľahký priechod penisu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným ABS plastom
  • 2 tiché a výkonné motory ponúknu 10 vibračných a pulzačných režimov
  • ovládač s dosahom až 20 metrov
  • vodeodolné prevedenie pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka vrchného ramena 10,5 cm, dĺžka spodného ramena 9 cm, použiteľná dĺžka 7 cm, priemer vrchného ramena 3,4 cm, priemer spodného ramena 2,7 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 3,6 cm, hĺbka ovládača 2,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x AAA batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Pohon:
 
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
7,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: