ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor YEQU TINGLING LICKING pink

Vibrátor YEQU TINGLING LICKING pink

Malý silikónový vibrátor YEQU TINGLING LICKING s dvoma motormi a 7 vibračnými a pulzačnými režimami. Neodolateľná bodová stimulácia a imitácie orálneho sexu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste zrovna mimo domova, ale prepadla vás chuť na vzrušujúci orgazmus? Povrchové dráždenie klitorisu býva najrýchlejšia a najpríjemnejšia cesta, akou ho dosiahnuť. Potom majte pri sebe vždy pripravený tento maličký sympatický vibrátor YEQU TINGLING LICKING v rozkošnej ružovej farbe. Zmestí sa vám do každej kabelky a poskytne vám zmyselné a fantastické vibrácie, ktoré uspokoja vašu túžbu po erotickom raji. Je vyrobený z hodvábneho a zamatovo jemného silikónu, ktorý je na dotyk tak hebký, že sa budete tešiť jeho spoločnosti vo svojom lone. O extra silný brnivý pocit sa postarajú dva silné motory s naozaj tichým chodom. Jeden v špičke a jeden na konci vibrátora. Mierne zahnutá anténka s mini guličkou, ktorá prenáša vibrácie do jediného malého bodu vám dopraje úplne nové zážitky pri dráždení bradaviek alebo iných erotogénnych miest, vrátane vašej perličky. Na druhej strane nájdete jazýček, ktorý bude imitovať orálny sex a zameria sa predovšetkým na váš klitoris. K výraznejšiemu hladeniu môžete využiť stimulačné drážky na rukoväti. Pretože je vodeodolný, rozhodne ho vyskúšajte v sprche. Spoločne s teplou vodou môžu byť prežitky ešte zaujímavejšie. Priloženým USB káblom mu pohodlne doplníte šťavu.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte vrchný tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor YEQU TINGLING LICKING pink:

  • pinový mini vibrátor báječný k bodové stimulácii klitorisu alebo bradaviek
  • zahnutá špička s malou guličkou a pohodlná rukoväť s dráždivými drážkami
  • kmitajúce jazýček na konci imituje orálny sex
  • kvalitné zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným odolným ABS plastom
  • dva tiché a výkonné motory ovládané nezávisle na sebe
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov pre každý motor
  • kompaktná veľkosť vhodná do každej kabelky
  • vodeodolné prevedenie pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 16,3 cm, použiteľná dĺžka 9 cm, priemer tela 2,9 cm, priemer špičky 1,2 cm, šírka jazýčka 1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre