Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masážna hlavica YEQU AV WAND HEAD MEDIUM vibračná pink

Masážna hlavica YEQU AV WAND HEAD MEDIUM vibračná pink

Masážny vibrátor YEQU AV WAND HEAD MEDIUM z hebučkého silikónu ozdobený strieborným odolným ABS plastom. Ultra silných 20 vibračných a pulzačných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete sa dokonale uvoľniť po náročnom pracovnom dni a možno aj potešiť svoje intímne partie pre tú najdokonalejšiu predohru? Potom si kúpte vibrátor YEQU AV WAND HEAD MEDIUM v sexi ružovej farbe a nechajte sa ovievať zmyselnou a pikantnou zábavou. Čo Vás určite poteší je spracovanie a materiál. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý vás pohladí s neuveriteľnou nežnosťou a je zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku. Špička rukoväte je ozdobená z lesklého strieborného odolného ABS plastu. Vibrátor je maličký a výnimočne ľahký, čo bude príjemné pri používaní. Jeho veľkou výhodou je, že sa vibrácie prenášajú do rukoväte v mimoriadne malej miere, takže vás nebude nepríjemne brnieť ruka. Naviac je drážkovaná a perfektne sa drží. Má flexibilnú guľatú hlavicu, ktorá sa pohodlne dostane do všetkých kútov vášho tela a poskytne vám neuveriteľných 20 silných vibračných a pulzačných režimov. Ku všetkému si pre každý môžete zvoliť jednu z 3 intenzít sily, čo znamená, že má až 60 možných kombinácií, takže si svoj obľúbený vyberie naozaj každý. 3 tlačidlá na rukoväti vám ponúknu komfortné ovládanie. Pretože je 100% vodotesný, vychutnajte si svoje relaxačné chvíľky aj v sprche alebo vo vani. A vďaka dobíjacej batérii mu doplníte energiu pomocou priloženého magnetického USB kábla. V krabičke tiež nájdete nylonové vrecúško pre bezpečné uschovanie pomôcky.
Doprajte sebe či svojej drahej polovičke neodolateľnú masáž a žeravú predohru, ktorú vám iste oplatí.

Jednoduché ovládanie zvládnete obaja. Krátkym stlačením spodného tlačidla power zapínate a vypínate vibrácie. Krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla so symbolom vlnky meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom čiarok striedate intenzitu sily.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu YEQU AV WAND HEAD MEDIUM:

  • elegantný masážny vibrátor pre dokonalú relaxáciu a zaujímavú pikantnú predohru
  • flexibilná ohybná guľatá hlavica sa dostane do všetkých kútov tela
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným odolným ABS plastom
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov a 3 stupne intenzity sily
  • ľahký pre pohodlnú manipuláciu
  • vodotesné prevedenie pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,8 cm, dĺžka hlavice 5 cm, priemer hlavice 4,5 cm, priemer tela 3,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre