ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Y.Love ISABELLA ružový

Vibrátor Y.Love ISABELLA ružový

Králičí vibrátor Y.Love ISABELLA z hodvábneho silikónu s fantastickým stimulačným povrchom. Dva motory, 5 vibračných režimov a 5 intenzít sily pre každý z nich.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Rozmaznávajte svoje telo, potešte svoje orgazmy a prežite nezabudnuteľnú jazdu snov. Tento králičí vibrátor Y.Love ISABELLA v elegantnom ružovom prevedení vás odprevadí do sveta vzrušujúcej erotickej vášne. Je vyrobený z hodvábne jemného a zamatového silikónu, ktorý je zdravotne nezávadný a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Má flexibilné mäkké rameno aj stimulátor klitorisu, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám. Rukoväť sa skvele drží v ruke a dobre sa s ním manipuluje. Na povrchu vibrátora nájdete výrazné stimulačné drážky v dizajne špirály, ktoré vás podráždia každičkým pohybom. Rovnako tak má stimulátor na svojom povrchu jemné drážky a hroty, ktorých dotyk vás privedie do samotného erotického neba. Dva extrémne výkonné motory pracujúce súčasne vám ponúknu 5 vibračných a pulzačných rytmov a pre každý z nich možno nastaviť 5 intenzít sily. Získate tak až 25 možností pre zmyselnú a dokonalú rozkoš. Tú si môžete vychutnať tiež v spoločnosti s teplou vodou v sprche, pretože je odolný proti striekajúcej vode. Energiu mu doplníte pohodlne priloženým USB káblom.
Doprajte si jedinečné žhavé okamihy plné pikantného stonania vedúce k búrlivej extáze.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Krátkym stlačením prostredného tlačidla vibrátor zapnete a vypnete. Po zapnutí krátkymi stlačeniami tlačidla so šípkou hore meníte jednotlivé rytmy vibrácií o režim dopredu, krátkymi stlačeniami tlačidla so šípkou nadol sa o úroveň vraciate. Krátkymi stlačeniami tlačidla + pridávate na intenzite, tlačidlom - ju zase uberáte. Všetky akcie podporuje LED dióda.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne použite čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor Y.Love ISABELLA:

  • elegantná pomôcka pre fantastické zážitky a masáž bodu G
  • kvalitný zamatovo hebký a hodvábne jemný silikón
  • flexibilné telo vrátane stimulátora klitorisu s výraznými drážkami
  • dva extrémne výkonné motory ponúknu 5 vibračných a pulzačných režimov
  • pre každú vibráciu možno vybrať jednu z 5 intenzít sily
  • dlhá rukoväť sa skvele drží v ruke a uľahčuje manipuláciu
  • vodeodolný pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 21,5 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 4,5 cm, priemer stimulátora 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre