Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Y.Love MONA fialový

Vibrátor Y.Love MONA fialový

Vibrátor Y.Love MONA z hebkého lekárskeho silikónu prvotriednej kvality. Tiché a výkonné vibrácie dvoch motorov v 3 a 7 rytmoch so stimuláciou klitorisu.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si vzrušujúce hrátky, fantastické a intenzívne orgazmy. Rozmaznávajte svoje telo s týmto luxusným vibrátorom Y.Love MONA. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárske kvality, takže je ideálny aj pre citlivú pokožku. Elegantný dizajn fialovej farby so zlatým zdobením z odolného ABS plastu a jeho pevné telo výnimočného tvaru písmena U poteší všetky vaše zmysly a okorení posteľové hrátky. Skvele padne presne tam, kam má. Navyše si ho môžete vychutnať vaginálne aj análne a rozšíriť tak svoje obzory. Ergonomicky tvarovaná flexibilná hlava sa perfektne prispôsobí vášmu vnútru a zameria sa na dokonalú masáž bodu G, zatiaľ čo druhý mierne zakrivený koniec vibrátora sa postará o nespútané pocity rozkoše vášho klitorisu. To všetko podporia dva extrémne tiché a výkonné motory pracujúce samostatne. Pre vibrátor môžete zvoliť 3 režimy intenzity vibrácií a pre stimulátor máte na výber 7 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov, ktoré vystrelia váš orgazmus do erotického neba. Vyskúšajte ho aj v sprche s teplou vodou, pretože je odolný proti striekajúcej vode. Energiu mu pohodlne doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Mimoriadne vášnivé prežitky sa na vás už tešia. Neochudobňujme sa o ne a nenechajte ho čakať.

Jednoduché ovládanie vaše stonanie rozhodne nevyruší. Podržte vrchné tlačidlo po dobu 3 sekúnd pre zapnutie stimulátora. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Krátkym stlačením spodného tlačidla zapnete a meníte intenzitu vibrátora. Jednotlivú časť potom vypnete podržaním príslušného tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne použite čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor Y.Love MONA:

  • unikátny vibrátor s pevným telom zahnutým do tvaru písmena U
  • flexibilná špička vibrátora dráždi bod G a druhý koniec perfektne padne na klitoris
  • veľmi elegantný dizajn so zlatým zdobením z odolného ABS plastu
  • kvalitný zamatovo hebký a hodvábne jemný silikón prvotriednej lekárskej kvality
  • dva extra tiché motory s výkonnými 3 a 7 vibračnými režimami
  • skvelý pre vaginálne aj análne hrátky
  • vodeodolné prevedenie ponúkne mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 18,3 cm, použiteľná dĺžka vibrátora 15 cm, priemer vibrátora 3,4 cm, použiteľná dĺžka stimulátora 8 cm, priemer stimulátora 3,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
15,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: