ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor You2Toys 2 Function BENDABLE Vibe purple

Vibrátor You2Toys 2 Function BENDABLE Vibe purple

Jedinečný vibrátor You2Toys 2 Function bendable Vibe fialovej farby z jemného silikónu. Ohybné telo, stimulácia bodu G a klitorisu a 10 fantastických vibrácii.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete pocítiť rozkoš, ktorá nemá obdobu? Urobte si radosť a doprajte svojmu telu unikátne divoké vyvrcholenie. Tento vibrátor You2Toys 2 Function bendable Vibe vo fialovej farbe ozdobený bielym odolným ABS plastom vás prekvapí a určite si získa váš obdiv. Je vyrobený zo zamatovo hebkého a jemného silikónu s hodvábnou PU povrchovou úpravou, ktorý vás pohladí s nebeskou nežnosťou. Jeho telo je tvorené rozšírenou špičkou, na ktorej nájdete pôsobivé výrazné drážky a mäkké „ústočka”, ktoré skrývajú maličký jazýček. Rameno je flexibilné a perfektne sa vám prispôsobí, pretože zostane ohnuté v polohe, ktorú si zvolíte. Môžete tak využiť iba vnútorné vibrácie dráždením bodu G, stimuláciu klitorisu pomocou imitácie orálneho sexu alebo oboje naraz. Výkonný motor vám ponúkne naozaj intenzívnych 10 vibračných a pulzačných režimov a 10 rytmov kmitajúceho jazýčka. Obe funkcie je možné ovládať a kombinovať nezávisle na sebe. Neopakovateľné intímne momenty si budete chcieť užívať stále dokola. Ku všetkému je vibrátor vodeodolný pre použitie v sprche a v spojení s teplou vodou vám poskytne vzrušujúce zážitky. Energiu mu doplníte pohodlne pomocou priloženého USB kábla.
Nechajte sa hýčkať a pozvite do spálne tohto fešáka, ktorý vás zaručene neodmietne.

Jednoduché ovládanie zaistí ničím nerušené blaho. Podržte vrchné tlačidlo so symbolom vlnky po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie. Vibrátor vás privíta krátkou vibráciou a rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Podržaním spodného tlačidla so symbolom ventilátora po dobu 3 sekúnd zapnete alebo vypnete funkciu jazýčku. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte režimy imitácie orálneho uspokojenia. Obe tieto funkcie môžete ovládať nezávisle na sebe.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor You2Toys 2 Function bendable Vibe purple:

  • unikátny vibrátor pre ženy s vyberanou túžbou
  • rozšírená špička s drážkami dráždi bod G
  • náustok s mäkkým jazýčkom imituje orálny sex
  • veľmi flexibilné ohybné telo zostane ohnuté v polohe
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený bielym ABS plastom
  • neuveriteľne výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov a 10 rytmov kmitanie jazýčka
  • vodeodolný pre použitie v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, biela
Materiál: silikón s PU povrchovou úpravou, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 22,5 cm, použiteľná dĺžka 13,5 cm, priemer 3,4 cm, rozmery stimulátora 2,8 cm x 4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Použiteľná dĺžka:
13,50 cm