ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor You2Toys Jülie Clitoris Stimulator green

Vibrátor You2Toys Jülie Clitoris Stimulator green

Králičí vibrátor You2Toys Jülie Clitoris Stimulator zelenej farby zo zamatovo hebkého silikónu. Dvojaké potešenie so 7 vibračnými a pulzačnými režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si luxusné potešenie a poriadnu dávku intenzívnych prežitkov z vašich intímnych hier. Rozmaznávajte sa a kúpte si tento fenomenálny vibrátor You2Toys Jülie clitoris Stimulator. Nádherný dizajn v hravej zelenej farbe nadchne nielen vaše oko. Králičí vibrátor so stimulátorom klitorisu a mierne zahnutým telom pre dokonalú masáž vášho bodu G vás odprevadí na ceste k búrlivým a divokým orgazmom. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý vás pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Flexibilné rameno i stimulátor sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a spoločne s kvalitným lubrikantom zaistia mimoriadne kĺzavý zážitok. Ozdobný zlatý krúžok na rukoväti z odolného ABS plastu mu dodá eleganciu. Jeho dva výkonné a tiché motorčeky pracujúce súčasne navodia atmosféru a 7 vibračných a pulzačných režimov vás rozpália k tomu správnemu vrcholu. Je odolný proti striekajúcej vode, aby vaše prežitky v sprche boli maximálne príjemné a pokiaľ mu dôjde energia, rýchlo a ľahko mu vymeníte dve AAA batérie, aby mohla vaša rozkoš čo najskôr pokračovať .
Uniknite z reality do iného sveta. Do toho s úžasnými slastnými pocitmi a zmyselných vyvrcholení.

Jednoduché ovládanie vás nadchne. Vibrátor zapnete a vypnete krátkym stlačením spodného tlačidla power. Následnými krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vlnky meníte režimy vibrácií a pulzácií.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor You2Toys Jülie clitoris Stimulator green:

  • elegantný králičí vibrátor v nevšednej farbe
  • veľmi flexibilné ohybné telo vrátane stimulátora klitorisu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • dva tiché a výkonné motorčeky pracujú súčasne
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • nádherný dizajn a prepracované krivky dokonale stimulujú klitoris a bod G
  • vďaka odolnosti proti striekajúcej vode je perfektnou voľbou do sprchy
  • jednoduché ovládanie
  • pohon na dve rýchlo vymeniteľné AAA batérie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zelená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,7 cm, použiteľná dĺžka 9,8 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka stimulátora 5 cm, priemer stimulátora 2,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre