Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating

Vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating

Vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating z hebkého silikónu telovej farby so všetkými detailami. Káblové diaľkové ovládanie obsluhuje 8 vibračných režimov.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete zažiť poriadnu divokú jazdu plnú vzrušujúceho brnenia v lone? Odvážte sa a kúpte si tento skvelý vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating, ktorý sa o vás postará s tou najnežnejšiou starostlivosťou. Je vyrobený z veľmi hebkého a mäkkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku. Jeho pevné telo a telová farba vás prekvapí svojím neuveriteľne reálnym vzhľadom so všetkými detailami ozajstného penisu, vrátane odhaleného žaluďa, žilkovania na povrchu a vrásčitým mieškom. K nerozoznaniu od pravého mužského penisu. Čo vás ale naozaj dostane je jeho super silná prísavka na spodnej strane, ktorá vám umožní vášnivú cestu do orgasmického neba bez nutnosti používať ruky. Káblový diaľkový ovládač podporí tieto hrátky a ovládanie tak budete mať pohodlne pri ruke. A čo vlastne budete ovládať? Silný a tichý motor, ktorý poháňa 8 vibračných a pulzačných režimov a špeciálnu rotačnú funkciu. Vibrátor má pod povrchom skryté guličky, ktoré sa otáčajú okolo tela vibrátora a tým perfektne dráždia vašu lastúrku. Stačí nasadnúť a nechať sa rozmaznávať. Vibrátor potrebuje na prevádzku 4 naozaj kvalitné AAA batérie.
Urobte si pohodlie, navoďte príjemnú atmosféru a užite si svojho spoločníka plnými dúškami.

Jednoduché ovládanie zvládne ktokoľvek. Pre uvedenie do prevádzky aj vypnutie stačí krátko stlačiť spodné "power" tlačidlo na diaľkovom ovládači. K zmene stupňa vibrácie slúži ďalšie tlačidlo s označením signálu pod logom You2Toys. Ovládač disponuje stupnicou od jednej do ôsmich, čo vám umožní sledovať, ktorý program práve používate a prípadne, ktorý vám najlepšie vyhovuje.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho utrite vlhkou handričkou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor You2Toys Medical Silicone Rotating:

  • penis s mieškom reálneho vzhľadu s prepracovanými detailami
  • odhalený žaluď a telo s žilkovanou stimulačnou štruktúrou
  • kvalitné zamatovo hebký a jemný silikón
  • tichý a výkonný motor
  • 8 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • špeciálna rotačná funkcia
  • káblový diaľkový ovládač
  • silná prísavka v spodnej časti
  • jednoduché ovládanie
  • prevádzka na 4 kvalitné AAA batérie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: telová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21 cm, použiteľná dĺžka 15,5 cm, priemer 3,8 cm, priemer základne 6,8 cm, dĺžka ovládača 11,3 cm, priemer ovládača 3,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 4 x AAA batérie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Typ:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm