Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor You2Toys Triple purple

Vibrátor You2Toys Triple purple

Vibrátor You2Toys Triple vo fialovej farbe. Vibrátor, stimulátor klitorisu a análne korálky v jednom. Dva nezávislé motory s tromi a siedmimi režimami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Neviete pre akú rozkoš sa dnes rozhodnete? Skúste všetky naraz. Nekonečné potešenie vám ponúkne tento vibrátor You2Toys Triple vo fialovej farbe. Je vyrobený z neuveriteľne jemného silikónu s PU povrchom a pevného ABS plastu. Disponuje dvoma na sebe nezávislými motormi, aby láskanie bolo presne podľa vašich predstáv a potrieb. Otočná hriadeľ penisu s výrazným žilkovaním pre božskú stimuláciu vám ponúkne 3 rýchlosti rotácie. Stimulátor klitorisu v tvare králičích ušiek a 7 análnych korálikov rôznych veľkostí sú flexibilné a majú 7 druhov vibrácií a pulzovania. Dostatočne dlhá rukoväť potom nebude zasahovať do vašich hrátok a ukrýva na sebe tri tlačidlá pre nenáročné ovládanie. Je odolný proti striekajúcej vode a nechýba ani praktické dobíjanie cez priložený USB kábel. Tak už ste sa rozhodli, dáte šancu všetkým trom erotogénnym zónam?
Veľmi jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel na tele vibrátora zvládne každá. Krátko stlačte spodné tlačidlo power pre zapnutie aj vypnutie. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor a vibrátor sa uvedie do pohotovostného režimu. Ďalším krátkym stlačením vrchného tlačidla ovládate rotáciu tela vibrátora a opakovanými stlačeniami meníte rýchlosť. Krátkymi stlačeniami stredným tlačidlom ovládate vibrácie a pulzovania dráždidlá a koralov.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor You2Toys Triple purple:

  • elegantný vibrátor 3v1 pre vaše dokonalé potešenie
  • výrazné stimulačné žilkovanie
  • flexibilný stimulátor klitorisu a análne korále
  • kvalitný hebký silikónový materiál
  • dva silné motory so 7 a 3 rôznymi režimami
  • nezávislé jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, PU, ​​ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 22,2 cm, použiteľná dĺžka 10,8 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka stimulátora 5 cm, priemer stimulátora 2,7 cm, dĺžka korálkov 7 cm, priemer koralov 1 - 2,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Parametre