Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
SET Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl + SATISFYER ONE NIGHT STAND červený

SET Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl + SATISFYER ONE NIGHT STAND červený

Jedinečný set ideálny pre horúce večery plné vášne. Ochutnávka stimulácie klitorisu pomocou bezkontaktných tlakových vĺn a fľaštička výborného ríbezľového vína.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Rada si užívate degustačné menu a hľadáte nové chute a zážitky? Presuňte svoju túžbu z reštaurácie do vašej spálne a ochutnajte zmyselnosť a vášeň. Pripravte sa na vzrušujúce orgazmy, pri ktorých vám zrýchli tep aj na dokonalý gastronomický zážitok. Budete mať v ústach ako v izbičke a ešte navyše objavíte unikátny zážitok extázy. Tento jedinečný set obsahuje stimulátor klitorisu, ktorý naladí tajomnú sexi atmosféru a fľaštičku, ktorá rozmazná vaše chuťové poháriky.
Originálne polosladké ríbezľové víno značky Rybízák v luxusnej fľaštičke s objemom 250 ml si zamilujete na prvý dúšok. Najobľúbenejšie ovocné víno, ktoré je vyrobené s láskou a maximálnou starostlivosťou z tých najkvalitnejších plodov má typickú charakteristickú arómu, ktorú spoznáte aj so zavretými očami. Keďže nie je doliehované a neobsahuje žiadny ďalší pridaný alkohol, chutí natoľko výborne, že si budete pripadať, že stojíte v záhradke a trháte si čerstvé ríbezle priamo do úst. Môžete ho piť tak, ako ho máte radi. Vychladené, s kockou ľadu, v izbovej teplote alebo zahriaty na 60 °C. Pre omamný gastronomický zážitok ho však nevarte a nepridávajte škoricu ani klinčeky, aby jeho chuť zostala vyvážená. Je tiež výborné k steakom a iným červeným mäsám, syrom ementálskeho typu, k rybám aj k tvarohovým koláčikom. Skladovať ho môžete v tme a izbovej teplote, po otvorení vám vydrží v chladničke niekoľko dní. Veríme však, že vás jeho chuť nenechá chladnými a skladovanie nebudete potrebovať.
Ak už nálada pokročila a chcete v skúmaní pokračovať, potom budete úplne nadšená vďaka SATISFYER ONE NIGHT STAND, ktorý uhasí vašu túžbu po neodolateľnej slasti. Je vyrobený z odolného ABS plastu a mäkkého náustku z hodvábneho silikónu prvotriednej lekárskej kvality. Emócie rozhodne nedokážete udržať na uzde, pretože vás doslova dostane jeho patentovaná technológia Air Pulse, ktorá vás zasvätí do tajov bezkontaktnej stimulácie klitorisu. Unikátne dráždenie tlakovými vlnami vás rýchlo odprevadí na ceste za divokým a nespútaným vrcholom. Jemné a citlivé nasávanie a vypúšťanie klitorisu pomocou vzduchu bez jediného dotyku si zamilujete ako jedna z ďalších miliónov spokojných užívateľiek. Na výber máte 4 intenzity rýchlosti sania. Ak ste tento spôsob doposiaľ nevyskúšali, potom to jednoducho musíte napraviť. Stimulátor nie je vodeodolný a je určený na vyskúšanie, pretože disponuje jednorazovou batériou, ktorá vám dopraje až 35 minút prevádzky.
Ak sa vám jeho technológia zapáči, a my sme presvedčení že áno, potom v našej ponuke vyhľadajte plnohodnotné vodotesné verzie s dobíjateľnou batériou aj s možnosťou prepojenia mobilnej aplikácie. Satisfyer mení prianie na zázrak.
Radi spoznávate niečo nové? Potom si vychutnajte jedinečnosť okamihu. S týmto setom spoznáte neuveriteľné.

Prečo si vybrať SET Víno Rybízák 11,5% 2,5 dcl + SATISFYER ONE NIGHT STAND:

  • výhodná ponuka pre ženy naladí dokonalú intímnu atmosféru
  • luxusné ovocné polosladké víno z ríbezlí očarujúcej vône a omamnej chuti
  • prvotriedne vybrané ingrediencie bez pridaného alkoholu a liehovín
  • jednorazová elegantná pomôcka zaručí rýchly a intenzívny orgazmus
  • odolný ABS plast v kombinácii s kvalitným lekárskym silikónom
  • patentovaná technológia Air Pulse ponúkne bezkontaktnú stimuláciu klitorisu pomocou tlakových vĺn
  • rýchle a zaručené vrcholy extázy
  • možnosť opakovaného zapnutia a vypnutia až do celkového vybitia batérie

Parametre:


Farba: červená, fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: stimulátor - výška 7,5 cm, šírka 7 cm, vnútorný priemer náustku 1,5 cm, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Vibrácia: nie
Vodeodolnosť: nie
Pohon: jednorazové použitie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre