Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION

WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION

WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION je unikátna kolekcia spájajúci to najlepšie z najlepších. Womanizer a partnerský WE-VIBE vibrátor.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Čo sa stane, keď ti najlepší z najlepších spoja svoje sily? Neuveriteľná kvalitná kombinácia toho najvášnivejšieho spojenia pre vás. A presne taká je táto unikátna kolekcie WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION. Partnerský vibrátor WE-VIBE SYNC sa oprávnene pýši titulom najúspešnejšia erotická pomôcka na európskom trhu. Úplne bez diskusie môžeme hovoriť o najpokročilejšom párovom vibrátore svojho druhu! Womanizer PREMIUM je tá najefektívnejšia a najúžasnejšia pomôcka pre ženy, ktorá sa chváli patentovanou technológiou bezkontaktnej stimulácie klitorisu pomocou tlakových vĺn Pleasure Air ™. Táto čarovná škatuľka obsahuje všetko potrebné k tým najdokonalejším erotickým momentom vášho života. Poďme si ich postupne predstaviť.

Womanizer PREMIUM spôsobuje príjemné sanie klitorisu, ktoré dovedie k orgazmu každú ženu. Z prieskumov vyplýva, že s touto hračkou dosiahne 98% žien orgazmus do 5tich minút a to aj opakovane. Môžete si vybrať zo 12 úrovní a disponuje funkciami ako je Autopilot a Smart Silence. Ten zabezpečuje, že Womanizer začína fungovať až vtedy, keď sa takmer dotýka pokožky. Akonáhle ho vzdialite od tela, pozastaví sa, čo šetrí batériu a používanie je o dosť tichšie. Túto funkciu je možné deaktivovať stlačením tlačidiel + a - súčasne po dobu dvoch sekúnd. Autopilot je relaxačná funkcia. Po aktivácii autopilota stlačením príslušného tlačidla sa rozsvieti jedna LED dióda a ocitnete sa v jednom zo štyroch módov, ktorý náhodne vyberá rytmus tlakových vĺn, náhodne vyberie intenzitu, a preto sa orgazmy objavujú nečakane, čo môže byť o dosť intenzívnejšie.
Viac informácií o produkte nájdete na jeho samostatnej stránke.

WE-VIBE SYNC je párový vibrátor, ktorý slúži pri spoločnej súloži partnerov ku stimulácii klitorisu a bodu G a súčasne tak ku dráždeniu penisu. Spoločná stimulácia je veľmi intenzívna a pomerne rýchlo vedie k vytúženému vyvrcholeniu u oboch partnerov. Má dokonale tvarovanú konštrukciu tela, ktorá verne kopíruje krivky ženského vnútra. Naviac je stredová časť vybavená dvoma pohyblivými kĺbmi, ktorými môžete ľahko upraviť veľkosť rozovretia vibrátora, aby vibrátor nevykĺzával pri milovaní. Ponúka 10 tichých vibračných režimov a po nainštalovaní mobilnej aplikácie si dokonca jeden z módov môžete vytvoriť sami! Je ovládaný buď diaľkovým ovládačom, alebo práve cez mobilnú aplikáciu. WE-VIBE je kompatibilný s Bluetooth 4.2 a 5.0, podporuje systém Android 5 a vyššie a iOS 10 a vyššie.
Viac informácií o produkte nájdete na jeho samostatnej stránke.

Obe hračky sú v nádhernom čierno zlatom prevedení, sú z hebkého chirurgického silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a obe sú 100% vodotesné pre všetky možnosti využitia a sú dobíjané cez priložený magnetický USB kábel. V balení nájdete aj sametové vrecúško pre uschovanie, náhradnú hlavu pre Womanizer a vzorku lubrikačného gélu.
V prípade lubrikácia doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať WE-VIBE SYNC TEASE & PLEASE BLACK COLLECTION:

  • exkluzívne spojenie tých nejvýznaměnších erotických pomôcok na trhu
  • Womanizer s technológiou tlakových vĺn pre najúžasnejšiu stimuláciu klitorisu
  • nastaviteľný partnerský vibrátor na diaľkové ovládanie pre partnerské hrátky
  • možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu odkiaľkoľvek na svete
  • 12 pulzačných režimov Womanizer
  • 10 základných vibračných a pulzačných režimov vibrátora we-vibe
  • luxusné darčekové balenie
  • jednoduché ovládanie oboch zariadení
  • všetko je dobíjané pomocou priložených USB káblov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery Womanizer: 15,5 x 5 x 3,5 cm
Rozmery WE-VIBE: 7,48 x 4,17 x 3,14 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm