ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
We-Vibe VECTOR

We-Vibe VECTOR

Vodotesný análny stimulátor We-Vibe VECTOR pre masáž prostaty a hrádze. Hodvábny silikón, 10 vibračných režimov a možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, počuli ste už o masáži prostaty? Iste áno. A už ste túto praktiku vyskúšali? Nebráňte sa novým prežitkom a pozvite k svojim divokým hrám We-Vibe VECTOR. Análny kolíček v tmavo modrej farbe vám otvorí bránu do sveta intenzívnej rozkoše, akú si ani neviete predstaviť. Ergonomicky tvarovaný kolík s úzkou špičkou uľahčujúci penetráciu presne a precízne zacieli na bod P, ktorý je u mužov prirovnávaný k bodu G u žien. Iste si tak dokážete predstaviť, čo jeho dráždenie vyvolá. Jeho pevné telo vo vašom vnútri vyvinie tlak, ktorý vás dostane do erotického raja. Hodvábny a zamatovo jemný silikón vás pohladí s neuveriteľnou nežnosťou a je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku. Ku všetkému spojenie s dráždením hrádze so stimulačnými drážkami vytvorí neodolateľnú kombináciu vedúcu k naozajstnej extáze. Dva extrémne výkonné motorčeky s tichým chodom vám ponúknu prednastavených 10 vibračných a pulzačných režimov. Tie môžete ovládať tlačidlom na kolíčku alebo pomocou diaľkového ovládača z odolného ABS plastu s dosahom až 9 metrov. S ním získate navyše možnosť nastavenia 13 intenzít vibrácií. Po pripojení k mobilnej aplikácii sa vám ešte rozšíri možnosť vibračných rytmov a navyše ovládanie z akéhokoľvek kúta sveta, čo je perfektnou voľbou vo vzťahu na diaľku. Samozrejmosťou je tiež 100% vodotesnosť pre mokré radovánky v sprche či vo vani a dobíjanie batérie pomocou priloženého magnetického USB kábla. Ovládač poháňa batéria typu CR 2032.
Nechajte sa unášať vlnou vášne a podľahnite novému pokušeniu z análnej stimulácie.

Ovládanie nie je najzložitejšie a rýchlo si ho podmaníte. Krátkym stlačením tlačidla na základni zapnete vibrácie. Následnými krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Pre vypnutie podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom stlačte tlačidlo po dobu 5 sekúnd. Kolík dvakrát zavibruje a rozbliká LED diódu. Teraz podržte po dobu 5 sekúnd pravé tlačidlo na ovládači. Po spárovaní krátkymi stlačeniami šípky doľava alebo doprava zapnete a posúvate vibračné a pulzačný režimy, tlačidlami so šípkou hore a dolu ovládate intenzitu sily vibrácií. Vibrácie vypnete podržaním šípky dole po dobu 2 sekúnd.
Pre ovládanie cez mobil stiahnite do svojho telefónu aplikáciu Feel Connect. Podržte tlačidlo po dobu 5 sekúnd. Stimulátor dvakrát krátko zavibruje a rozbliká sa LED dióda. Potom spárujte v aplikácii kolík pomocou tlačidla pripojiť hračku v aplikácii.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať We-Vibe VECTOR:

  • elegantný análny kolík pre masáž prostaty a hrádze
  • ergonomicky tvarované flexibilné prispôsobivé telo s úzkou špičkou
  • mäkký a zamatovo hodvábny silikón bezpečný pre ľudskú pokožku
  • dva neuveriteľne výkonné a tiché motory
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkový ovládač s dosahom až 9 metrov ponúka 13 úrovní intenzity
  • možnosť prepojiť s mobilnou aplikáciou a rozšíriť ovládanie a rytmy
  • vodotesný pre mokré hry v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka stimulátora 10,5 cm, použiteľná dĺžka kolíka 8,5 cm, priemer 2,8 cm, dĺžka ovládača 6,9 ​​cm, šírka ovládača 3,3 cm, hĺbka ovládača 1,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
10,50 cm
Priemer:
2,80 cm
Zaradenie do kategórií