ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
WE-VIBE WAND purple

WE-VIBE WAND purple

Fenomenálny masážny vibrátor WE-VIBE WAND nabušený modernými technológiami. Hebký silikón, 10 vibračných režimov, mobilná aplikácia, dva nástavce a oveľa viac.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zabudnite na nudné a fádne erotické hračky a kúpte si pomôcku, ktorá má naozaj zmysel. Masážny vibrátor WE-VIBE WAND v elegantnej fialovej farbe si obľúbite na prvý pohľad a poskytne vám neodolateľný relax pre celé telo alebo cielenú stimuláciu u párových aktivít v spálni. Jeho elegantný nadčasový dizajn, ergonomicky tvarovaná rukoväť a veľké množstvo modernej technológie z neho robí pomôcku číslo jedna. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý je nezávadný pre ľudskú pokožku. Perfektne sa drží v ruke a flexibilná ohybná masážna hlavica štandardnej veľkosti sa prispôsobí každému kútu vášho tela. Ovládanie inšpirované joystickom vám dopraje presné nastavenia intenzity vibrácií a šikovná funkcia reaguje na dotyk kože. Pokiaľ ho práve nepoužívate, vibrácie sa pozastavia, čo šetrí nielen vašu batériu. Extrémne silný a tichý motor s vysokým výkonom vám ponúkne prednastavených 10 vibračných a pulzačných režimov a po pripojení k mobilnej aplikácii ešte rozšírite možnosť ovládania. Môžete si vytvoriť vlastné rytmy alebo sa pripojiť na diaľku k partnerovi odkiaľkoľvek na svete. Vďaka dvom nástavcom, ktoré nájdete v balení v okamihu premeníte vibrátor vo slastný stimulátor s mäkkými jazýčkami, alebo na masturbátor, ktorý poláska tiež pýchu muža. Spôsobov, ako využiť WE-VIBE WAND pre sólové alebo párové seansy je naozaj veľa. Je plne vodotesný, takže ho využite aj v sprche alebo vo vani. Dobíjanie energie zaistí priložený magnetický USB kábel.
Rozmaznávajte seba aj svoje telo a doprajte si luxusnú masáž, ktorá sa veľmi ľahko môže zvrhnúť k divokým a nespútaným hrám v posteli vedúce k neodolateľným výbušným orgazmom.

Ovládanie vyzerá zložito, ale rýchlo si ho podmaníte. Pre zapnutie krátko stlačte tlačidlo so symbolom vlnky. Vibrátor spustí svoj prvý režim vibrácií. Opakovanými krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom vibrácií meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Posunutím výstupku smerom nahor pridávate na intenzite sily, posunutím smerom nadol zase intenzitu uberáte. Pre rýchlejšie nastavenie sily môžete joystick držať. Pre aktiváciu či deaktiváciu chytrej dotykovej funkcie podržte tlačidlo so symbolom vibrácií po dobu 3 sekúnd. Celé ovládanie potom funguje rovnako, len sa musíte dotýkať hlavice. Pre vypnutie vibrátora podržte spodné tlačidlo so symbolom krúžku po dobu 2 sekúnd. Vždy, keď ho následne znova zapnete, spustí sa v režime, v ktorom ste ho vypli (šikovná funkcia alebo stála vibrácia).
Pre ovládanie cez mobil stiahnite do svojho telefónu aplikáciu Feel Connect. Podržte tlačidlo so symbolom krúžku po dobu 5 sekúnd. Vibrátor trikrát krátko zavibruje a rozbliká sa LED dióda. Teraz spárujte v aplikácii vibrátor pomocou tlačidla pripojiť hračku v aplikácii.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať WE-VIBE WAND purple:

  • elegantný masážny vibrátor s ohybnou hlavicou pre dokonalé sólové či párové hry
  • nadčasový dizajn a najmodernejšia technológia
  • hladký a zamatovo hebký silikón prvotriednej kvality
  • extrémne výkonný a tichý motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vlastné rytmy a diaľkové ovládanie vďaka mobilnej aplikácii
  • ergonomická rukoväť sa perfektne drží v ruke
  • šikovná funkcia reakcie dotyku s kožou šetrí batériu
  • dva nástavce pre ešte intenzívnejšie potešenie z intímnych aktivít
  • vodotesné prevedenie pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 31,7 cm, dĺžka hlavice 8 cm, priemer hlavice 5,7 cm, priemer tela 5,2 cm, priemer konca rukoväte 3,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre