Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Župan Obsessive SANTASIA PEIGNOIR červený

Župan Obsessive SANTASIA PEIGNOIR červený

Zmyselný župan s vianočnou tematikou z jemného a priehžadného tylu s typickým bielym páperím. Podporí vašu zvodnos a sviatočnú atmosféru s pikantným nádychom.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Preniknite do jeho túžby a obdarujte ho skôr, než by cez Vianoce čakal. V tomto elegantnom župane Obsessive SANTASIA sa premeníte na tú najviac sexy ženu Santa Clausa a ponúknete mu darček, ktorý si skutočne rád rozbalí. Extrémne hodvábna priehžadná tkanina z jemného tylu vaše krivky zahalí naozaj len symbolicky a naopak dopraje nahliadnutie pod pokrievku. Iskra v jeho očiach zapáli plameň vášne a vy si budete môc vychutna všetky jeho nežné pohžady. Krátke rukávy a golier sú ozdobené typickým bielym páperím, ktoré podčiarkne atmosféru a spodná čas županu pod zadoček je tvorená volánikovým strihom. Je len na vás, či mu jeho prekvapenie ukážete v plnej kráse, alebo si pod neho vezmete ešte navyše štýlovú bielizeň podobnej tematiky. Župan vejúci vo víre vášho sex-appealu sa zaväzuje pri krku na tenkú saténovú stuhu. Univerzálna vežkos padne takmer všetkým.
Urobte vaše Vianoce zaujímavejšie a originálnejšie. Okoreňte sviatočnú náladu a objavte svoju neutíchajúcu príažlivos.

Prečo si vybra župan Obsessive SANTASIA:

  • zvodná erotická bielizeň pre ženy s vianočným motívom
  • štýlový župan z hodvábne jemného priehžadného tylu
  • ponúkne vzrušujúci pohžad na vaše telo
  • krátke rukávy a golier lemované typickým bielym páperím
  • podporí neuveritežnú túžbu a dokonalú zmyselnos
  • ponúkame v jednotnej univerzálnej vežkosti

Parametre:


Farba: červená, biela
Materiál: 100% polyamid
Vežkos: univerzálna
Parametre