ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Antikoncepčný pesar FemCap 22 mm

Antikoncepčný pesar FemCap 22 mm

Katalóg: Fe0001
Antikoncepčný pesar z hodvábneho mäkkého silikónu je prirodzená účinná ochrana proti otehotneniu bez hormonálneho zásahu. Vhodné pre všetky ženy.
Veľkosť:
Doprava zadarmo
78.80 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Zostaňte chránení za každých okolností a doprajte si spoľahlivú ochranu. Antikoncepčný pesar FemCap je fantastická bariérová metóda proti nechcenému otehotneniu, ktorá je vyhľadávanou alternatívou prezervatívov a hormonálnej antikoncepcie. Niekomu nevyhovujú kondómy z dôvodu alergie na latex, alebo sa v nich jednoducho necíti dobre, iní zase nechcú do tela dostávať dávku hormónov ovplyvňujúcich veľa ženských aspektov. Preto je pesar ideálny a vhodný pre všetky ženy bez výnimky a to vrátane žien s tzv. zaklonenou maternicou. Ku všetkému je navyše opakovane použiteľný, čo je nielen ekologické, ale aj šetrí vašu peňaženku.
Tento pesar FemCap vo veľkosti 22 mm je určený ženám, ktoré ešte neotehotneli. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality obsahu bez ftalátov a latexu, takže s ním nehrozí alergická reakcia a je tak úplne nezávadný pre ľudskú pokožku. Vyrába sa v Kalifornii, získal certifikáty zdravotníckych pomôcok ISO 13485, CE 2460 a podlieha prísnym medzinárodným normám. Je tenký, mäkký a flexibilný, dokonale priľne a zabráni spermiám postupovať do maternice k oplodneniu vajíčka. Zavádza sa podobne ako tampón alebo menštruačný kalíšok, takže aj keď jeho zavádzanie vyžaduje trochu cviku, jeho používanie si rýchlo podmaníte.
Anatomický dizajn v tvare klobúčika sa príjemne používa, skvele sa prispôsobí a netlačí na krčok maternice, takže žena ani muž nespozná, že ho máte a obaja si užijete maximálny pôžitok z milostných hier. Avšak perfektne drží na mieste vďaka malému podtlaku a pútko zaistí jednoduché vytiahnutie. Možno ho používať tiež pri dojčení a nemá vplyv na menštruačný cyklus. Spolu so spermicídnym gélom je jeho účinnosť až 98% a rozhodne nevyruší spontánnosť, pretože ho môžete zaviesť až niekoľko hodín pred samotným stykom, najneskôr však 15 minút vopred. Po sexe je potom nutné nechať pesar zavedený aspoň 6 hodín, aby došlo k úhynu spermií. Najneskôr po 48 hodinách je nutné ho vytiahnuť a očistiť. Tiež je možné ho ponoriť na 3 minúty do vriacej vody pre dôkladnejšiu hygienu. Pesar nájdete v krabičke aj s diskrétnym obalom pre uschovanie. Po prvom použití je odporúčaná životnosť dva roky. Nechráni pred pohlavne prenosnými chorobami.
Vyberte si jednu z troch veľkostí. Malý pesar 22 mm je určený pre ženy pred otehotnením, stredný pesar 26 mm je určený ženám po otehotnení, ktoré nerodili vaginálne a veľký pesar 30 mm je určený ženám po vaginálnom pôrode. Všetky nájdete v našej ponuke tu.
Vychutnajte si bezpečné milovanie plnými dúškami bez stresujúcich myšlienok.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Pred a po každom použití ho umyte pod teplou vodou za pomoci jemného neagresívneho mydla a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť. Po dôkladnom vysušení ho uschovajte v puzdre. Vždy ho kombinujte so spermicídnym gélom.

Prečo si vybrať antikoncepčný pesar FemCap 22 mm:

  • antikoncepčná metóda bez obsahu hormónov pre ženy po klasickom pôrode
  • ľahké zavádzanie a špeciálny anatomický tvar pre všetky ženy vrátane zaklonenej maternice
  • vyrobený z jemného a bezpečného lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • tenká stena a pružný materiál zabezpečí dokonalé pohodlie
  • mierny podtlak ho udrží na mieste
  • až 98% spoľahlivá účinnosť proti počatiu pri použití so spermicídnym gélom
  • možné používať aj s prezervatívmi a neovplyvňuje menštruáciu
  • opakovane použiteľný so životnosťou až 2 roky
  • plastové puzdro súčasťou balenia
  • nenáročná údržba

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: silikón
Rozmery: priemer 2,2 cm
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: