Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
SET Blush THE REALM Dildo REALISTIC 8 + LOCK DRAGO

SET Blush THE REALM Dildo REALISTIC 8 + LOCK DRAGO

Luxusné nevšedné spojenie dvoch erotických pomôcok v sade značky Blush obsahuje dildo THE REALM REALISTIC 8 a meč LOCK DRAGO.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste priaznivcom fantasy a chcete prežiť erotiku trochu inak? Prosím, potom musíte obohatiť vašu zbierku hračiek pre dospelých o tieto kúsky, ktoré prichádzajú akoby z iného sveta - dildo THE REALM REALISTIC 8 a meč LOCK DRAGO!
LOCK DRAGO je meč, ktorý slúži na nasadenie dildá THE REALM REALISTIC 8. Exkluzívne prevedenie a neskutočne prepracovaný dizajn vás zaujme na prvý pohľad. Vašej fantázii sa medze nekladú, tak prečo nezažiť nové, vzrušujúce dobrodružstvo? Meč je z jednej strany prispôsobený pre pripojenie dildá pomocou tzv. "Lock on", z druhej strany je zdobená rukoväť. Uprostred je znak skrížených mečov, po stranách dračie hlavy. Bronzové prevedenie len podčiarkuje nádheru tejto pomôcky. Meč je vyrobený z PU materiálu bez ftalátov, parafínu a latexu.
Dildo Blush THE REALM REALISTIC 8 LOCK ON v telovej farbe vás taktiež očarí prvotriednym prevedením s perfektne stvárnenými detailmi verne imitujúcimi penis. Ide o pomôcku, ktorá do vás krásne vkĺzne a vy ju budete milovať. Je určená ženám aj mužom, pre vaginálne aj análne hry. Telo je pevné, napriek tomu ohybné a ultra hebké vďaka hypoalergénnemu silikónu.
Určite mrknite aj na našu ďalšiu ponuku kolekcie THE REALM, kde sa vám iste zapáči napríklad vibračná patrónka, ktorá svojimi extra silnými vibráciami dildo oživí a bude len na vás, kedy a ako budete túto náramnú hračku využívať!
Po použití hračky stačí opláchnuť vlažnou vodou alebo si kúpte špeciálny čistič erotických pomôcok. Pre ľahké nasadenie dilda odporúčame kvapnúť trochu gélu na vodnej báze. Celú našu ponuku nájdete tu. Oboje je balené v štýlovej krabičke a bude iste prekvapujúcim neobvyklým darčekom.
Dámy a páni, vyskúšajte nepoznané a užite si okrem vzrušenia tiež zábavu len a len so sadou BLUSH THE REALM Dildo REALISTIC 8 + Lock DRAGO!

Prečo si vybrať SET Blush THE REALM Dildo REALISTIC 8 + LOCK DRAGO:

  • nevšedný vzhľad erotických pomôcok
  • u meča pevné vyhotovenie s nádhernými detailami
  • hebký silikónový povrch dilda a odolný materiál meča
  • vodotesné prevedenie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: telová, bronzová
Materiál: silikón, PU materiál bez ftalátov, parafínu a latexu
Rozmery: dildo - dĺžka 19,5 cm, priemer 4,5 cm; meč - dĺžka 28 cm, rozpätie medzi hlavami 17,2 cm, priemer rukoväte 3,5 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Stimulácia:
Prevedenie:
Povrch:
Handmade:
Nie
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
19,50 cm
Priemer:
4,5 cm
Podrobnejšie rozmery:
dildo - dĺžka 19,5 cm, priemer 4,5 cm; meč - dĺžka 28 cm, rozpätie medzi hlavami 17,2 cm, priemer rukoväte 3,5 cm