ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darčeková sada Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure

Darčeková sada Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure

Luxusná darčeková BDSM sada obsahujúca vzrušujúce putá na ruky, masku na oči, dráždidlo s plácačkou a pre podporu aj vibračné vajíčko prepojiteľné s aplikáciou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete tajomné erotické hrátky a hľadáte vhodný spôsob, ako obdarovať svoju drahú polovičku? Spojte príjemné s užitočným a vychutnajte si oba fantastické erotické hrátky s pikantným charakterom. V tejto luxusnej darčekovej sade Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure nájdete exkluzívne BDSM pomôcky, ktoré okorenia vaše milostné párové aktivity a nechajú vás preskúmať svoje intímne hranice. V nádhernej krabici sú pre vás pripravené putá na ruky z umelej kože s kovovými prackami a retiazkou zlatej farby. Sú nastaviteľné a majú mäkké polstrovanie vnútornej strany, aby boli príjemné na nosenie aj pre vášho nového otroka. Zlatá kovová retiazka má na oboch stranách karabiny, aby bolo uľahčené oslobodenie či rýchla zmena polohy. Inšpiráciu vzrušujúcich pocitov prinesie maska ​​na oči, ktorá je taktiež kožená a mäkká, disponuje pružným širokým pásikom, ktorý ju udrží na hlave a ponúkne univerzálnu veľkosť. Tým váš sub stratí vizuálnu schopnosť, ale podporí ďalšie zmysly vnímania. V tejto chvíli môžete masku a putá skombinovať s perovým dráždidlom s plácačkou. Občasné nečakané uštipnutie či šteklenie na tele vždy povzbudí jedinečnú atmosféru. Aby ste svoje zážitky povzniesli ešte na vyššiu úroveň, je možné tiež svoju partnerku stimulovať výnimočným vibračným vajíčkom, ktoré si jednoducho zamiluje.
Vibračné vajíčko PHOENIX NEO je vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality. Má výkonný motor, ktorý sa zameria na masáž bodu G a dráždenie klitorisu zároveň, vďaka skvelému prenosu vibrácií z vajíčka do konca manipulačného pútka. Jeho 11 okúzľujúcich vibračných a pulzačných režimov vás odprevadí až na vrchol a nechá vybuchnúť dokonalý ohňostroj vo vašom lone. Je prepojiteľné s mobilnou aplikáciou, takže vám ponúkne nielen prepojenie s vaším partnerom odkiaľkoľvek na svete, ale aj sexy prechádzku večerným parkom. Jeho služby si môžete vychutnať aj v sprche či vo vani, pretože je plne vodotesné a o prevádzku sa postará priložený magnetický USB kábel. V balení tiež nájdete zamatové vrecúško na uschovanie.
Viac informácií o vajíčku, vrátane návodu na použitie a údržbu nájdete tu.
Prežite jedinečné a neopakovateľné intímne momenty plné vášne a rozkoše.

Prečo si vybrať darčekovú sadu Svakom Limited Edition Unlimited Pleasure:

  • elegantné a moderné erotické pomôcky v nádhernom darčekovom balení
  • fantastické hračky pre tajomne zvodné BDSM praktiky
  • nastaviteľné putá z pravej kože s kovovými prackami a retiazkou
  • maska ​​na oči podporí jedinečný pohľad iných zmyslov
  • dráždidlo s plácačkou naladí horúcu atmosféru
  • fenomenálne vibračné vajíčko s moderným prepojením cez mobilnú aplikáciu
  • kvalitný zamatovo hebký a mäkký silikón prvotriednej kvality
  • dva výkonné motory sa zamerajú na stimuláciu bodu G a klitorisu súčasne
  • 11 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vodotesné prevedenie pre mokré radovánky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast, umelá koža, kov, perie
Rozmery: celková dĺžka vajíčka 9,5 cm, použiteľná dĺžka vajíčka 7 cm, priemer vajíčka 3,4 cm, celková dĺžka pút 30,5 cm, šírka pút 5,7 cm, dĺžka retiazky s karabínami 21,3 cm , dĺžka masky 20,3 cm, šírka masky 7,2 cm, dĺžka dráždidla 33,6, šírka plácačky 6 cm, priemer tyčinky 0,7 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjacá Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Typ:
Materiálové zloženie:
 
Podrobnejšie rozmery: