ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Depilačný krém do sprchy pre citlivú pokožku Veet Men Silk & Fresh 150 ml

Depilačný krém do sprchy pre citlivú pokožku Veet Men Silk & Fresh 150 ml

Katalóg: NO1473
Sprchový depilačný krém pre mužov špeciálne určený pre citlivú pokožku. Nevysušuje, odstráni chĺpky za pár minút a dodá potrebnú hydratáciu.
11.20 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Páni, sme síce drsní, ale ani pre nás nie je výsadou mať po holení porezanú a podráždenú pokožku. Zabudnite na nevzhľadné začervenanie a zarastené chĺpky a vyskúšajte tento sprchovací depilačný krém Veet Men Silk & Fresh. Krém hodvábnej konzistencie bol vytvorený s ohľadom na mužov a ich citlivú pokožku. Jeho výraznou prednosťou sú ohľaduplné ingrediencie, ktoré ponúknu vynikajúcu hydratačnú schopnosť, takže nevysušuje, nedráždi a nezanecháva poranenia. Jednoduchou aplikáciou priamo v sprche odstráni nežiaduce ochlpenie, či už ide o podpaží, hrudník alebo intímne partie a napriek tomu po ňom zostane pokožka jemná a vláčna. Vďaka tomu získate dokonale hladkú a čistú pokožku, ktorá sama o sebe pritiahne oveľa viac pozornosti, a to na dlhú dobu. Navyše je zloženie obohatené o Aloe Vera, ktoré je známe svojimi liečivými, hojivými a hydratačnými vlastnosťami po tisíce rokov a tiež vitamín E, ktorý regeneruje bunky a eliminuje starnutie kože. Krém samozrejme nebráni použitiu aj ženám.
Stačí pred sprchovaním naniesť tenkú vrstvu krému na požadované miesto pomocou farebnej mäkkej časti hubky tak, aby boli chĺpky úplne zahalené a vyčkajte minimálne 2 minúty. Potom pokračujte v sprche a ďalšie 3 minúty sa vyhnite priamemu prúdu vody, ktorý by krém spláchol. Po 5 minútach vyskúšajte pôsobenie krému bielou stranou hubky na malej časti tela. Pokiaľ idú chĺpky jednoducho odstrániť, zotrite aj zvyšok, pokiaľ nie, môžete počkať ešte ďalších maximálne 5 minút. Následne úplne zotrite a opláchnite zvyšok krému a opatrne osušte. A to je celé kúzlo.
Pripravte sa rýchlo a efektívne na rande a buďte úplne neodolateľní.
Upozornenie: Celková doba účinnosti krému na pokožke nesmie presiahnuť 10 minút. Pred použitím vždy vyskúšajte nežiaducu reakciu na malej časti kože, napríklad na predlaktiu. Po aplikácii nepoužívajte po dobu 30 hodín parfumy, dezodoranty ani iné alkoholické prípravky. Tiež sa neodporúčajú dve aplikácie v rozmedzí 72 hodín. Depilované miesta neopaľujte.

Prečo si vybrať depilačný krém do sprchy Veet Men Silk & Fresh:

  • unikátne zloženie vhodné pre citlivú pokožku mužov aj žien
  • šetrne odstráni chĺpky do 10 minút bez zranenia žiletkou
  • výrazné hydratačné schopnosti vďaka Aloe Vera, nevysušuje a nedráždi
  • vitamín E eliminuje starnutie kože
  • dokonale hladké a dlhotrvajúce oholenie
  • zabraňuje tvorbe zarastania chĺpkov
  • jednoduché použitie priamo v sprche s odstraňovacou hubkou

Parametre:


Obsah: 150 ml
Zloženie: Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Ceteareth-20, Calcium Hydroxide, VP/Hexadecene Copolymer, PPG-15- Stearyl Ether, Paraffinum Liquidum, Parfum, Magnesium Trisilicate, Propylene Glycol, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Acrylates Sopolymer, BHT, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Cl 77891
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: