ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Dildo La Gemmes G CURVE AMETHYST

Dildo La Gemmes G CURVE AMETHYST

Jedinečné dildo La Gemmes z prírodného minerálneho kameňa. Hladký ametyst zahnutý pre dokonalú stimuláciu bodu G zaháňa negatívne emócie a odstraňuje stres.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veríte na prírodnú silu a energiu získanú z minerálnych kameňov? Kúpte si túto unikátnu erotickú pomôcku a čerpajte nekonečné podporné vlastnosti čistej prírody. Unikátne dildo La Gemmes v neuveriteľne elegantnom dizajne vám ponúka mimoriadne potešenie a dokonalé ručné spracovanie. Je vyrobený z fenomenálneho lešteného ametystu. Tento veľký drahokam vás pohladí na tele i na duši. Pevné telo má lesklý a hladký povrch a je zahnuté pre bezkonkurenčnú stimuláciu bodu G, čo mnoho žien považuje za najcitlivejšiu erotigennu zónu. Má rozšírenú guľatú špičku, aby masáž bola ešte intenzívnejšia.
Ametyst je mocný kameň s obrovskou ochrannou silou. Zaháňa negatívne emócie, stres aj zlobu. Pomáha sústredeniu a dodáva optimizmus do života. Posilňuje lásku a vernosť. Jeho harmonické účinky zmierňujú bolesti hlavy a pozitívne pôsobia na žalúdok a črevá. Ku všetkému napomáha liečiť podliatiny a opuchy.
Aby ste si svoje zážitky užili vrátane wellness kúry, vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesné. Vďaka tomu bude perfektné aj pre teplotné hrátky. Stačí ho pod vodou nahriať či nachladit.
Prepojte harmonickú energiu ametystu s uvoľňujúcimi pocitmi intímneho charakteru a doprajte si fenomenálnu auru vedúcu k báječným orgazmom.
Upozornenie: Minerál je prírodný surový kameň, ktorý sa môže líšiť farbou aj drobnými nedokonalosťami. Tiež absorbuje energiu, preto sa môže stať, že praskne, čo je normálny jav. Pri manipulácii a skladovaní dbajte na zvýšenú opatrnosť, pretože je náchylný na otrasy. Pred každým použitím skontrolujte, že je neporušený.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Najlepšie vyhľadajte iba prírodné lubrikanty. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať dildo La Gemmes G CURVE:

  • fantastické dildo z pravého minerálneho kameňa pre dokonalé uspokojenie
  • manuálne spracovaný leštený ametyst
  • ideálne pre teplotné hrátky
  • zahnuté telo s rozšírenou špičkou pre stimuláciu bodu G
  • energia drahokamu má mnoho pozitívnych vlastností
  • vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: ametyst
Rozmery: celková dĺžka 17 cm, použiteľná dĺžka 15 cm, priemer tela 3 cm, priemer špičky 4 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Povrch:
Handmade:
Áno
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
15,00 cm
Priemer:
 cm
Podrobnejšie rozmery: