Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Dildo WT Premium Sphere milky way

Dildo WT Premium Sphere milky way

Katalóg: WT254303
Handmade dildo tvaru rozširujúcich sa guľôčok. Vyrobené z luxusnej olivovej dreviny a hypoalergénnej epoxidovej živice s obsahom farebných pigmentov.
Doprava zadarmo
258.40 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Patríte dušou k estétom a dokážete naozaj oceniť kvalitnú a poctivú ručnú tvorbu? Teraz môžete aj vašim milostným okamihom dodať úplne unikátne kúzlo a mať hlavu doslova v oblakoch.
Zažite nepoznané výšiny radosti a novú dimenziu rozkoše s jedinečným dildom WT Premium Sphere milky way.
Jeho telo v dômyselnom tvare rozširujúcich sa guľôčok vám umožní aj vďaka širšej časti základne, ako análne, tak aj vaginálne hrátky. Unikátnym dizajnom uchváti všetkých vášnivých milovníkov nevšedných pomôcok, prekrásna kombinácia veľmi kvalitného exotického olivového dreva s epoxidovou živicou s prídavkom farebných pigmentov očarí na prvý pohľad nielen vášnivých astronautov. Avšak veľký orgastický tresk je s týmto milovníkom vopred zaručený. Dildo v unisex prevedení disponuje niekoľkými odtieňmi prežíhanou strednou časťou z epoxidu, ktorá nápadito prechádza z oboch strán v nádherne štruktúrovanú drevenú časť tela pomôcky. Ako úplne hypoalergénne a telu priateľské drevo, tak aj atestovaná živica najvyššej kvality sa postarajú o vaše intímne partie s maximálnou jemnosťou. Oba zvolené materiály nadchnú najmä záujemcov o vnemovo tvrdšie pomôcky s tepelne stabilnejšími vlastnosťami a budú príjemnou zmenou oproti pocitovo chladným nerezovým, minerálnym či skleneným dildom. Drevený povrch je naimpregnovaný telu priateľským prírodným certifikovaným olejom, ktorý sa dostane pod vrchnú povrchovú vrstvu a spojí sa s bunkovou štruktúrou prírodného materiálu. Dildo je vodeodolné, teda kratšie sprchovanie si teraz môžete vychutnať s nadpozemskou rozkošou.
Možno ste prepadli rozširujúcemu sa trendu nábytku a ďalších bytových doplnkov v tomto originálnom štýle. Buďte hraví a doprajte aj vašim intímnym radovánkam nádych luxusu. Originálne hračky WOODOO TOUCH Premium si dokonca môžete bez zábran vystaviť ako tajomné sošky bez toho, aby zvedavá návšteva odhalila ich primárny účel. Rozmaznávajte seba či vašu drahú polovičku neobvyklým a prepychovým darčekom s nerestným nádychom. Ak budete tomuto krásavcovi venovať rovnakú lásku a starostlivosť ako on vám, vydrží prakticky navždy.
Vďaka ručnej výrobe je každý výrobok neopakovateľným a výnimočným originálom, preto sa kresba letokruhov dreviny, priehľadnosť a lesk epoxidovej živice, rovnako ako presné rozmery môžu kus od kusu líšiť.
Upozorňujeme, že nie je vhodné nechávať výrobky po dlhšej dobu vo vode, ani používať agresívne čističe, pretože následne môže dôjsť k narušeniu povrchovej vrstvy výrobku. Na predĺženie životnosti pomôcky odporúčame jej pravidelnú impregnáciu nezávadným kokosovým olejom, ktorý viac predĺži jej životnosť nechá časom aj vyniknúť kráse prekreslenia dreviny.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Pred a po každom použití pomôcku umyte jemnou mydlovou vodou, osušte alebo nechajte prirodzene uschnúť.

Prečo si vybrať dildo WT Premium Sphere milky way:

  • prémiový rad unikátnych handmade dild jedinečných vlastností
  • poctivá remeselná práca českého výrobcu
  • vyrobené z kvalitnej olivovej dreviny a hypoalergénnej epoxidovej živice
  • prírodný a minimalistický vzhľad vďaka kombinácii dreviny so živicou s farebnými pigmentami
  • premyslený tvar rozširujúcich sa guľôčok vhodný na análnu aj vaginálnu stimuláciu
  • každý kus je jedinečným originálom
  • ekologický a udržateľný výrobok
  • prakticky neobmedzená životnosť pri správnom zaobchádzaní a údržbe
  • vnemovo tvrdšia pomôcka sa vďaka ergonomickému tvaru skvele prispôsobí telu
  • jednoduchá manipulácia
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: hnedá, viacfarebná
Materiál: drevo (oliva), epoxidová živica
Rozmery: celková dĺžka 21,3 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, priemer 3,5 cm
Vibrácia: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (0)
Parametre
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: