ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Dildo trojité SelfDelve MALINA NA LISTU zelené

Dildo trojité SelfDelve MALINA NA LISTU zelené

Multifunkčné flexibilné dildo vo vodotesnom prevedení pre vaše trojaké potešenie, stimuláciu klitorisu, vaginálne aj análne dráždenie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Malá, ale prekvapivo šikovná! Taká je multifunkčná malina na liste. Originálny dizajn tejto hračky rozhodne prvoplánovo neevokuje lascívnu sexuálnu pomôcku. Svieža malina zvádza k odtrhnutiu, ale zadržte! Nechcete sa predsa ochudobniť o trojité potešenie. Vlnky prednej časti listu nežne podráždia váš klitoris, pôvabná bobuľka reálne zrnitej textúry ľahko vkĺzne do vašej vagíny a zakrivený koniec lístka sa hravo postará o láskanie vášho zadočku. Krivka listu je premyslene podporená malým stojančekom, plynulo tak udržíte malinu aj lístok na vašich najcitlivejších partiách a nemusíte sa obávať, že vaša ovocná jazda bude prerušená. Malina na liste prinesie ovocie aj náročnejším labužníčkam, túžiacim po rafinovane kombinovanej extáze. Samozrejme ju môžete pozvať do kúpeľne či bazéna vďaka stopercentnej vodotesnosti. Ak ste sa doteraz zdráhali okúsiť análnu stimuláciu, unikátna a roztomilá nezbedníčka Vám môže nenásilne otvoriť 13. komnatu Vašich túžob a slastí. Ďalšia variácia osobného či párového vystrájania umožní ohnutie oboch strán tvrdšieho lístka zovretím v dlani. Malina strednej tvrdosti bude v tejto pozícii pripravená k sladkému preniknutiu do vášho lona. Unikátnou vlastnosťou mnohých handmade silikónových hračiek dizajnérskej nemeckej značky SelfDelve je termoreaktivita, akonáhle sa dildo adaptuje na vašu telesnú teplotu, odmení vás zmenou farby ... a Vy odmeňte seba aj malinu lubrikantom založeným na vodnej báze. Na vaše prvé stretnutie dorazí so vzorkou kvalitného lubrikantu značky Pjur, zabalená v decentnej kovovej krabičke.

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ju zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať dildo SelfDelve MALINA NA LISTE:

  • jedinečná hračka pre vašu trojakú radosť, multifunkčnosť
  • dildo je realistické, ale zároveň nepripomína sexuálnu pomôcku
  • hypoalergénne, vyrobené z lesklého silikónu
  • krásne zabalené so vzorkou lubrikantu značky Pjur
  • zmena farby pôsobením telesnej teploty
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, zelená
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 20,9 cm, dĺžka maliny 5,7 cm, priemer maliny 3,5 cm, výška listu 8 cm, šírka listu 3,7 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre