Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Feromóny BEMINE pre ženy 2 ml

Feromóny BEMINE pre ženy 2 ml

Parfém pre zvýšenie sexuálnej príťažlivosti, charizmy a sexappealu od značky Lovely Lovers, tzv. feromóny pre ženy. Malé praktické balenie do kabelky.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Parfém pre zvýšenie príťažlivosti - vytvorený vo Francúzsku

Originálny buket dámskej vône vznikol vo Francúzsku vďaka skúsenostiam značky LOVELY LOVERS. V dôsledku výskumu a testov 237 pachových atraktantov v rôznych kompozíciách boli vybrané tie, ktoré najviac zapôsobili na opačné pohlavie. Najvyššia koncentrácia a kvalita zložiek použitých pri tvorbe tejto kvetinovo-ovocno-drevitej kompozície umožňuje vytvoriť auru zvodkyne plnú ženských vibrácií, elegancie a pôvabu. Potvrdením najvyššej kvality a spokojnosti sú získané ocenenia: VAVRÍN SPOTREBITEĽOV Objav roka a víťazstvo v súťaži ZLATÁ SEDMIČKA kozmetickej brandže.

nezostane nepovšimnutá

Žena, ktorá je "oblečená" do týchto "feromónov pre ženy", neprejde bez toho, aby nebola povšimnutia. To Vám môžeme zaručiť! Postupne sa uvoľňujúce parfumy uľahčujú vytvorenie pozitívneho prvého dojmu. Zvýrazňujú osobnostné rysy ženy typu alfa. Boli navrhnuté, aby nadväzovanie prvého kontaktu a udržiavanie vzťahu bolo oveľa jednoduchšie. Produkty BeMine boli navrhnuté tak, aby pomohli zvýšiť záujem mužov tým, že podnecujú a sústreďujú ich pozornosť na ženy a pomohli im vytvoriť auru "alfa samica".

AKÁ JE VÔŇA ALFA samica?

Podľa toho, či vôňu popisuje muž alebo žena, môžu byť tóny vône parfumu BeMine vnímané mierne odlišne. Spoločným hlavným rysom tejto vône je však (nezávisle na pohlaví posudzujúce osoby) jej výrazná zvodná ženská aura spojená s vibrujúcim kvetinovo-ovocno-drevitým charakterom, ktorý sa výnimočným spôsobom nesie za svoju nositeľku a dáva o sebe poznať na každom kroku. Ľahký začiatok sa vyznačuje mimoriadnou zmyselnosťou vďaka bergamotu v kombinácii s čiernymi ríbezľami. Keď sa vôňa usadí na pokožke, odhalí svoje pižmovo-kvetinové srdce vďaka pôvabu ruže, pakostu a kvetom pomaranča. Dopĺňa to mimoriadne zmyselný základ spájajúci v sebe hĺbku santalového dreva s drevom cédrovým a pačuli. Rýchly test vykonaný na zápästí to neodhalí. Preto, aby sme dobre poznali a plne pocítili túto vôňu, musíme ju chvíľu "ponosit", aby sa uvoľnili všetky jej frakcie.

HLAVA: bergamot, čierne ríbezle
SRDCE: pižmo, kvet ruže, pakost, pomarančový kvet
ZÁKLAD: cédrové drevo, santalové drevo, pačuli

Parfémy LL BeMINE 2ml WOMAN sa vďaka obsahu maximálneho množstva pachových atraktantov povolených IFRA ( International Fragrance Association) vyznačujú dokonalou projekciou rafinovaných tónov vône a predovšetkým niekoľkohodinovou stálosťou. V skratke povedané: nemôže existovať silnejší legálny produkt s takým zložením! Postrehnuteľná najvyššia kvalita zložiek i samotnej kompozície vytvára ženskú auru, ktorá sa rozprestiera okolo užívateľky a pomáha zvýrazňovať jej eleganciu a úroveň.

PRE KOHO je Bemine určený?

LL BeMINE sú tzv. feromóny pre ženy, ktoré chcú vedome využívať ich pozitívneho vplyvu. Rozlišujeme 4 hlavné ciele, ktorých dosiahnutie bude ľahšie:

1) ATRAKTIVITA a FLIRT

Vďaka pôsobeniu na podvedomie mužov pomocou starostlivo vybraných pachových zložiek, vám BeMine pomôže stať sa v ich očiach oveľa atraktívnejšia, čo znásobí vašu šancu na úspech pri zvádzaní!

2) Medziľudské vzťahy

Pachové zložky majú vplyv na náklonnosť ľudí s ktorými sa zdržiavate. Vhodná kombinácia Vám pomôže uľahčiť každodenné, spoločenské a pracovné vzťahy.

3) EFEKT V PRÁCI

Pomôžu Vám byť vnímané ako partnerka hodná dôvery. Získané charizma a autorita sú neoceniteľné počas práce spočívajúce napr. v riadení pracovníkov, pri kontakte so zákazníkom alebo počas rokovania so šéfom ohľadom zvýšenia platu.

4) ALFA SAMICE

Pomôžu Vám zvýšiť sebaistotu, čo uľahčuje získanie dominancie v skupine a zvýši afinitu partnerov / partneriek na naše podmanivé pôsobenie.

Spôsob použitia:

Flakón 2ml je opatrený rozprašovačom a najlepšie je vhodné ho aplikovať v okolí krku, na zápästí alebo na paže. Jedná sa o najlepšie prekrvené (a tým aj najteplejšie) zóny na ľudskom tele. Práve na nich sú pachové atraktanty najefektívnejšie. Môžeme ich tiež naniesť na obliečky alebo na iné miesto, kde chceme, aby sa vo vzduchu vznášala aura "alfa samica".

Obsah: 2ml - praktické malé balenie do každej kabelky

značka LOVELY LOVERS - s náruživosti k láske ..

Značka LOVELY LOVERS je výsledkom práce špecialistov z celej Európy. Technológovia si dali za cieľ vytvoriť unikátnu a účinnú formulu za dostupnú cenu. Vďaka tomu vznikla rada intímnej kozmetiky pre náročných užívateľov, ktorí si cenia najvyššiu kvalitu intímneho života. Všetky produkty boli dermatologický testované, boli vyrobené podľa farmaceutických noriem GMP (ang. Good Manufacturing Practice) a zaregistrované v CPNP (Cosmetic Products Notification Portal). Najvyššie štandardy kontroly kvality a pôvodu surovín poskytujú spotrebiteľom istotu, že výrobky majú tú najvyššiu kvalitu, potvrdenú testami a posudky spokojných zákazníkov. čo potvrdzuje cena udelená za získanie 1. miesta v hlasovaní vavrín SPOTREBITEĽA - Objav roka 2014 v kategórii "intímne prípravky".

Složenie: Alcohol Denat, Fragrance (Parfum), Water (Aqua), Propylene Glycol, Linalool, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol

Parametre