ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES

FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES

Exkluzívne darčekové balenie pre páry. FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES obsahuje vibračné vajíčko, vibračný krúžok, lubrikačný gél, putá a páperové dráždidlo.
Doprava zadarmo
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Váhate, aký darček zaobstarať k sviatku, narodeninám či k inému významnému dňu? Chcete byť milí, originálni, ale darovať niečo, čo si užijete obaja? Pokiaľ ste hraví a radi sa oddávate nespútaným vášnivým hrám, dovolili sme si zostaviť balíček určený práve vám. Luxusné darčekové balenie FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES obsahuje všetko, čo potrebujete k divokým a pikantným momentom vo vašej spálni. Poďme si bližšie predstaviť, s čím môžete počítať.

Doprajte si impozantné vibrácie priamo vnútri vašej lastúrky. Vibračné vajíčko COQUET Remote Control Rechargeable, vyrobené z hebkého a jemného silikónu, vás privedie až na samotný vrchol extázy. S dvoma motormi a extrémne tichým chodom vám ponúkne 10 silných vibračných a pulzačných režimov. Zaveďte si ho, objavte sexy vibrácie vo vnútri a pri priložení špičky manipulačného pútka na váš klitoris tiež zvonka. Skvelá kombinácia, ktorá vám dopraje bohaté zážitky aj v sprche, pretože je IPX6 vodeodolné. Keď dáte navyše partnerovi do ruky diaľkový ovládač s dosahom až 10 metrov a vyrazíte si spoločne na prechádzku, ochutnáte intenzívnu adrenalínovú zábavu, ktorú si obaja iste zamilujete. Vajíčko je nabíjateľné pomocou priloženého USB kábla a ovládač poháňa batéria CR 2032, ktorá je súčasťou. Všetko nájdete v krásnej taštičke.

Pokiaľ zostanete doma a nebudete chcieť len tak skončiť, potom vás určite poteší vibračný krúžok na penis Dream Toys ELITE JOEL. Dvojité erekčné krúžky majú za úlohu dve veci. Jednak priškrtiť pýchu muža, čo má za následok dlhšiu a tvrdšiu erekciu a tiež oddialenú ejakuláciu. Vďaka tomu vydržia omnoho dlhšie. Druhá funkcia sa postará o klitoris ženy jemnými, avšak pôsobivo výkonnými vibráciami vďaka kmitajúcim králičím uškám. Vybrať si môžete z 10 vibračných a pulzačných režimov. Je vyrobený z hodvábneho silikónu a vibračné patróny z odolného ABS plastu, ktorý prenáša zmyselné brnenie aj do penisu, takže si tohto malého šikulka naozaj užijete obaja. Vodeodolnosť IPX6 využijete v sprche a takisto je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla. Milovania s krúžkom sa už nikdy nebudete chcieť vzdať.

K párovým aktivitám si isto vychutnáte lubrikačný gél Kamasutra Divine Nectars Bodyglide. A to doslova. Je totiž zbozkávateľný, čo znamená, že jeho prehltnutie nie je na závadu. Očarujúca vôňa a luxusná chuť exotického kokosu s ananásom vaše pikantné chvíľky ozvláštni ešte viac, ako ste predpokladali. Gél prémiovej kvality má hladkú textúru, nelepí a nezanecháva fľaky. Perfektne hydratuje pokožku a zanecháva ju hebkú a vláčnu.

Posledné dve pomôcky vás zasvätia do tajov ľahkých BDSM praktík. Jedná sa o hodvábne putá BIJOUX INDISCRETS Silky Sensual Handcuffs a páperové dráždidlo. Putá sú prvou a základnou pomôckou, ktorá zabráni voľnému pohybu vášmu náprotivku, čo je mimoriadne vzrušujúce pre obe strany. Jemná saténová stužka je decentná a nespôsobuje bolestivé otlaky. Keď už bude váš otrok zviazaný, použite pierka na tyčinke, ktorými môžete štekliť a dráždiť erotogénne zóny svojej lásky. Fantázii sa medze nekladú.
Užite si výnimočnú udalosť so všetkou parádou a darujte toto s láskou a starostlivosťou vybrané darčekové balenie plné túžby a fantastických zážitkov. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX COUPLES:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre páry
  • vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie s 10 vibračnými a pulzačnými režimami
  • vibračný krúžok na penis s králičími uškami stimulujúci klitoris
  • zbozkávateľný lubrikačný gél s hladkou textúrou a opojnou chuťou ananásu s kokosom
  • saténová stuha na ruky s perovým dráždidlom pre fascinujúci svet ľahkých BDSM praktík
  • ideálny ako darček

Parametre:


Farba: čierna, zlatá, transparentná
Materiál: silikón, ABS plast, perie, 100% polyester
Rozmery: vajíčko - celková dĺžka 18,5 cm, dĺžka vajíčka 7,5 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka ovládača 6 cm, šírka ovládača 2,9 cm, hĺbka ovládača 1,7 cm, krúžok - celková výška 8,6 cm, dĺžka patróny 7 cm, priemer patróny 1,9 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľných krúžkov od 2,5 cm a 3,8 cm, gél - objem 150 ml, putá - celková dĺžka 71,5 cm, šírka 5 cm, dráždidlo - celková dĺžka 17 cm, dĺžka peria 9,5 cm, priemer tyčinky 0,9 cm
Zloženie gélu: Water, Glycerín, Propylene Glycol, Hydroxyethylecellulose, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Citric Acid, Aroma
Vodeodolnosť: áno (IPX6)
Vibrácie: áno (vajíčko, krúžok)
Pohon: Li-on batéria (vajíčko, krúžok), 1 x CR 2032 (ovládač)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze (vajíčko, krúžok)
Parametre