Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX LELO

FLAGRANTI PASSION BOX LELO

Exkluzívne darčekové balenie ukrývajúce dokonalú romantiku a neuveriteľnú rozkoš. Luxusná značka LELO vás pohladí na tele aj na duši žeravými momentami vášne.
Doprava zadarmo
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Urobte si pohodlie a vychutnajte si zmyselné vášnivé momenty v spoločnosti tej najdokonalejšej romantickej kombinácie. Značka LELO je zárukou prvotriednej kvality, dômyselného spracovania, elegantného dizajnu a intenzívnych zážitkov plných žeravého potešenia. Starostlivo vybraný PASSION BOX od FLAGRANTI s nádhernou saténovou mašľou ukrýva zvodnú tajomnú atmosféru a mnoho búrlivých orgazmov.

V tomto fenomenálnom darčekovom balení nájdete výnimočný stimulátor klitorisu LELO SONA v pôvabnej čiernej farbe, ktorý vás doslova pohltí a prenesie do úplne novej a nečakanej erotickej dimenzie. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a preto vhodný aj pre citlivú pokožku, ktorú pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Zlatý prvok z odolného ABS plastu mu dodá atraktívny a príťažlivý vzhľad. Keď sa povie pojem "bezkontaktná stimulácia klitorisu", iste vám podvedomie napovie, o čo ide. SONA ide však ešte ďalej. Dopraje vám unikátnu technológiu na báze sonických tlakových vĺn, ktoré jemným ultrazvukom bez jediného priameho dotyku prestupujú do hĺbky nielen samotného klitorisu, ale tiež do jeho okolia a vy sa v okamihu ocitnete v siedmom nebi. Takto spôsobené vibrácie vám prinesú jedinečné pocity a určite tiež extrémne silné vrcholy. 8 pulzačných režimov a 8 rýchlostí sa postarajú o to, aby ste rýchlo dosiahli fantastickú extázu. To všetko si môžete užiť aj v sprche alebo vo vani, pretože SONA je plne vodotesná. Ak jej dôjde energia, stačí použiť priložený USB kábel a za pár chvíľ sa môžete oddať jej službám znova.
Erupcie emócií nič nepodporí viac, než plápolajúce svetlo sviečky LELO Bordeaux & Chocolat. Tajuplnú intímnu náladu vkrádajúcu sa do vašej miestnosti doplní omamná magická vôňa červeného hrozna a čokolády. Je uložená v originálnom a pôsobivom dvojitom skle, takže sa bude perfektne vynímať na vašom nočnom stolíku. Očarujúca aróma uvoľní vašu myseľ a navodí úžasnú atmosféru. Teraz nebudete ničím rušená a vaše slastné stonanie nemusíte zadržiavať.

Návod a informácie o údržbe nájdete v odkaze stimulátora. Nezabudnite použiť gél na vodnej báze a tiež čistič erotických pomôcok, ktorý vašu novú pomôcku zbaví baktérií pre vaše maximálne bezpečie. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Upozornenie: Momentálne vám bude PASSION BOX doručený v darčekovej krabici bielej farby.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX LELO:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre ženy
  • jedinečný bezkontaktný stimulátor klitorisu na báze sonických tlakových vĺn
  • hĺbkové dráždenie pre rýchle a nespútané vyvrcholenie zaručí výnimočný orgazmus
  • 8 režimov a 8 intenzít pulzovania vás prenesie do úplnej extázy
  • jednoduché ovládanie a IPX7 vodotesné prevedenie
  • sviečka v elegantnom dvojitom skle navodí príjemnú romantickú atmosféru
  • báječná okúzľujúca vôňa červeného hrozna namočeného v čokoláde
  • perfektne ozdobí váš nočný stolík
  • ideálny ako darček

Parametre:


Farba: čierna, zlatá, fialová
Materiál: silikón, ABS plast, vosk, sklo
Rozmery: stimulátor - celková dĺžka 11,5 cm, šírka 5,4 cm, vnútorný priemer náustku 1 cm, sviečka - obsah 70 g
Vodotesnosť: áno (stimulátor)
Vibrácie: nie
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre