Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
FLAGRANTI PASSION BOX No.10

FLAGRANTI PASSION BOX No.10

Tajomný darčekový box pre všetkých milovníkov análnych hier. Podporte svoju túžbu s vibračným silikónovým kolíčkom, lubrikačným gélom a fľašou Prosecca.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si dokonalú romantiku a pokračujte vo vašej obľúbenej rozkoši. Pre všetkých milovníkov análnych hrátok sme vybrali unikátny FLAGRANTI PASSION BOX No.10, ktorý rozmazná všetky vaše zmysly a poskytne vám vzrušujúcu možnosť objavovania tejto slasti. Preto sa uvoľnite a posuňte svoje hranice na úplne novú úroveň uspokojenia. Darujte si zážitok, ktorý si obaja vychutnáte v maximálnej možnej miere.

Nič nenavodí atmosféru lepšie, než kvapka niečoho skvelého na pitie. Pre tieto prípady sme pre vás nachystali fľaštičku kvalitného talianskeho Prosecca. Bublinky dokážu nažhaviť tú správnu náladu, odbúrať zábrany a prebudiť nespútanú túžbu. Ďalej je to už na vás, vašich emóciách a stúpajúcej teplote v miestnosti.

Pre objavovanie vašej tajomnej stránky využite príležitosť s týmto análnym kolíkom SATISFYER BACKDOOR LOVER. Fantastický dizajn a elegantné spracovanie v sexi čiernej farbe vás oslní na prvý pohľad. Je vyrobený z ultra hladkého a hodvábne jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku. Má príjemnú úzku špičku, ktorá uľahčí penetráciu, mierne rozšírené telo v tvare kvapky, ktoré perfektne vyplní váš vnútorný priestor a veľmi zúženú časť pri ozdobenej bezpečnostnej základni. Je teda vhodný aj pre začiatočníkov. Jeho výkonný motor vám ponúkne 12 jedinečných vibračných a pulzačných režimov, ktoré vás prenesú do nezabudnuteľného raja. Tiež je IPX7 vodotesný pre mokré radovánky v sprche či vo vani a dobíja sa pomocou priloženého magnetického USB kábla. Viac informácií vrátane návodu na použitie a na údržbu si prečítate tu.

Pre skutočne mimoriadne okamihy budete však potrebovať kvalitný gél. Tento lubrikačný gél YESforLOV COMFORT & PERFORMANCE ANAL na vodnej báze vás rozhodne nesklame. Spríjemní vaše šantenie a zaručí pohodlnejšiu a bezbolestnú zábavu. Fantastická formula ponúkne hodvábne jemnú a hladkú textúru a neuveriteľnú dlhotrvajúcu klznosť. Je obohatený o extrakt z jojobových listov, ktorý uvoľňuje, zmäkčuje a zvláčňuje análnu sliznicu pre ešte pohodlnejšiu a príjemnejšiu penetráciu. Rešpektuje a vyrovnáva pH análnej dutiny, takže nedráždi a je extrémne citlivý na pokožku. Môžete ho použiť aj s erotickými hračkami aj s prezervatívmi. Viac informácií nájdete tu.
Prežite intenzívne pocity plné emócií a vášne. Potešte seba aj svoju drahú polovičku a zabudnite na okolitý svet. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.10:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre páry
  • poteší každého milovníka análnych hrátok a prinesie intenzívne chvíle rozkoše
  • fľaštička kvalitného talianskeho Prosecca navodí tú správnu uvoľnenú atmosféru
  • luxusný análny kolíček je ergonomicky tvarovaný a vhodný aj pre začiatočníkov
  • výkonný motor s tichým chodom a 12 vibračnými a pulzačnými režimami
  • úzka špička pre príjemnú a pohodlnú penetráciu a široká bezpečnostná základňa
  • lubrikačný gél z kvalitných vegánskych prírodných ingrediencií ideálny pre análny styk
  • perfektne hydratuje a zvláčňuje análny otvor a reguluje správne pH análneho prostredia
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: čierna, transparentná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: kolík - celková dĺžka 11 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka základne 5,8 cm, šírka základne 4 cm, gél - objem 100 ml, Prosecco - objem 200 ml
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie gélu: Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Cyclopentasiloxane, Sodium Polyacrylate, Sodium Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Potassium Sorbate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Leaf Extract Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate
Obsahuje alkohol.
Parametre