ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX No.8

FLAGRANTI PASSION BOX No.8

Výnimočný darčekový box pre mužov. Objavte fenomenálne vzrušenie vďaka obojstrannému masturbátoru, vymazlenému chladivému lubrikačnému gélu, čokoláde a Proseccu
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte svojmu partnerovi jedinečné prežitie intimity a odovzdajte mu originálny darček, ktorý ho poteší kedykoľvek a kdekoľvek si bude priať. FLAGRANTI PASSION BOX No.8 je perfektným darčekom pre každého muža, ponúka vám možnosť pripojiť sa k jeho hrátkam a zažiť nové pocity v spálni.

Ako každá správna milostná chvíľa potrebuje dokonalý zmyselný prípitok. K tomu môžete využiť fľašu kvalitného talianskeho Prosecca, ktorá je pre vás v krabici pripravená. Bublinky navodia tú správnu atmosféru a pokiaľ k nim zapálite sviečku, iste vystihnete kúzlo pikantného večera. Rozhodne neodolá nikto, keď si k nemu obaja ponúknete čokoládovú pralinku v tvare srdiečka s orieškovým podtónom. Ako je známe, kvalitná čokoláda je prírodné afrodiziakum, ktoré navnadí túžbu a vášeň. Magnetická príťažlivosť, ktorá bude doslova hmatateľná vás posunie o ďalší level vyššie. Ďalej už nechajte pracovať vaše emócie, narastajúcu túžbu a zvyšujúcu sa teplotu v miestnosti.

Fantastickú pomôcku, ktorú sme pre vašu drahú polovičku pripravili si určite obľúbi a užije na plný plyn. Masturbátor TENGA PREMIUM DUAL SENSATION Cup je vychytaný valec, ktorý ho prenesie do úplne inej erotickej extázy. V mäkkom plastovom obale sa nachádza rukáv z ultra hebkého a zamatovo jemného realistického materiálu TPE, ktorý je bezpečný pre ľudskú pokožku a vyniká vo vlastnosti perfektne prijímať ľudské teplo a dokáže ho udržať pre maximálne prirodzený zážitok. Je extrémne flexibilný a roztiahnuteľný, takže bude vhodný pre akýkoľvek priemer penisu. Unikátny je v jeho obojstrannom prevedení, takže dopraje dva vstupy s dvoma rôznymi stimulačnými tunelmi, ktoré podráždia jeho penis tým najzmyselnejším spôsobom. Imituje vaginálny aj análny vstup a pracuje so vzduchovou reguláciou, ktorá napodobňuje orálne sanie. Tiež je vodotesný, takže sa môžete presunúť do sprchy alebo do vane. Jeho veľkosť je tiež vhodná na pribalenie do batožiny, aby bol kedykoľvek po ruke aj na cestách. Masturbátor je už lubrikovaný na rýchle a okamžité použitie. Viac informácií si prečítate tu.

Pre ďalšiu lubrikáciu sme pre vás vybrali niečo skutočne výnimočné. Lubrikačný gél NATULI PREMIUM Icefall na vodnej báze s objemom 50 ml ktorý si obaja zamilujete. Rýdzo česká značka obdivuhodnej kvality vyrobená iba pre FLAGRANTI sa postará nielen o fenomenálne zážitky, ale aj o nezabudnuteľný chladivý dotyk, ktorý vás privedie k výbušnému uspokojeniu. Nenájdete v ňom nič viac, než vegánske ingrediencie BIO a organickej kvality, ktoré sú v súlade s prírodou. Podporuje prekrvenie, znižuje napätie hladkého svalstva, pomáha pri zápaloch dýchacích ciest a bolestiach hlavy, má pozitívne účinky na psychiku, pôsobí antibakteriálne a antisepticky, chráni pokožku pred negatívnymi vplyvmi a spomaľuje prejavy starnutia.
Gél hodvábne jemnej konzistencie sa perfektne vstrebáva, dokonale hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku. Jeho štruktúra je hladká a príjemná, nelepí, nežmolkuje a prináša neuveriteľne dlhotrvajúcu klznosť, ktorú využijete pri zvlhčení vašich intímnych partií. Je ideálny pre vaginálny styk aj sólové hrátky a jeho omamná mätová vôňa podporí vašu fantáziu. Je kompatibilný s erotickými pomôckami pre nekonečnú a nespútanú zábavu aj s latexovými prezervatívmi. Viac informácií nájdete tu.
Vychutnajte si opojnú romantiku aj horúcu noc plnú vášne. Rozhodne na ňu len tak nezabudne. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.8:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre mužov
  • poteší každého chlapa a ponúkne možnosť sa pripojiť a vychutnať si milostné okamihy spoločne
  • fľaštička kvalitného talianskeho Prosecca a dve pralinky čokolády navodia tú správnu atmosféru
  • jedinečný masturbátor s obojstranným vstupom imituje vaginálny a análny sex
  • vyrobený z ultra hebkého a hodvábneho realistického materiálu TPE
  • unikátny vegánsky lubrikačný gél prvotriednej BIO organickej kvality
  • príjemne chladí a jemne brní pre maximálnu dávku vzrušenia
  • veľa pozitívnych účinkov na telo i psychiku
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: biela, zelená transparentná
Materiál: TPE materiál, plast
Rozmery: masturbátor - celková dĺžka 15,5 cm, použiteľná dĺžka 14 cm, priemer roztiahnuteľný, gél - objem 50 ml, Prosecco - objem 200 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotesnosť: nie
Vibrácia: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie gélu: Mentha Piperita Leaf Water, Aqua, Glycerín, Aqua (Iceland Water), Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leontopódium Alpinum Flower Leaf Extract, Hydroxyetylcellulose, Zingiber Officinale Extract & Root Extract , Menthyl Lactate, Citric Acid
Zloženie pralinky: Biela Čokoláda, Mliečna Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Sušené Mlieko, Cukor, Prírodná Vanilka), Lieskovka (Lieskové Orechy 71%, Kokosový Cukor, Kakaové Maslo, Odtučnené Kakao, Farvivo
Obsahuje alkohol.
Parametre