Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX AKO NA DNO

FLAGRANTI PASSION BOX AKO NA DNO

Výnimočný darčekový box poteší nielen vašu intímnu stránku, ale podporí aj vaše zdravie. Unikátne pomôcky napomáhajúce zdravšiemu a silnejšiemu panvovému dnu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, urobte niečo pre svoje zdravie! Rozmaznávajte sa a objavte úplne výnimočné a exkluzívne darčekové balenie s názvom FLAGRANTI PASSION BOX, ktorý je namiešaný presne pre odpoveď na vašu otázku AKO NA DNO? Samozrejme, nik vás nechce zruinovať a jedná sa o vaše PANVOVÉ dno. A prečo je v živote ženy také dôležité?

Ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Najčastejšie sa s ťažkosťami stretávajú ženy po pôrode, avšak táto skutočnosť nie je podmienkou. Posilňovať ich môžete preventívne aj pred pôrodom. Silné panvové dno má pozitívny efekt na stavbu a držanie tela, vaše sebavedomie a v neposlednom rade aj na sexuálne zážitky vaše aj vášho partnera. Získate tým kontrolu nad svojimi svalmi, ktoré využijete pri milostnom akte a obaja si vychutnáte svoje intímne chvíle omnoho intenzívnejšie. Jednou z možností cvičenia sú činky, ktoré stojí za to vyskúšať.

Tieto jedinečné vaginálne činky Y.Love LORINDA sa stanú vašim vlastným osobným trénerom. Elegantný dizajn erotickej pomôcky v nádhernej krabičke vás poteší ihneď po prvom rozbalení. Sú pre vás pripravené hneď dve pútka z hodvábne jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý je flexibilný a zdravotne nezávadný, takže bude vhodný aj pre citlivú pokožku. Pútka majú dlhé manipulačné pútko so srdiečkom, ktorý uľahčí vybratie a nenápadne sa schová v nohavičkách. 4 farebné guľôčky s hebkým silikónovým povrchom a 1 guľôčka z transparentného skla podporia hravosť a ponúknu vám rôznu váhu pre postupný tréning vašich svalov. Guľôčky s váhou od 16 g sú ideálne pre začiatočníčky aj pokročilé, pretože môžete kombináciou získať až neuveriteľných 110 g závažia. Vaše cvičenie tak môže mať aj stimulačný charakter, pretože tri guľôčky disponujú vo vnútri ešte druhou ťažšou guľôčkou, ktorá pri pohybe naráža do stien a vytvára prirodzené vibrácie. Tie podvedome aktivujú svaly, donútia ich pracovať a vám prinesú jedinečný dráždivý efekt a veľkú motiváciu k ďalšiemu cvičeniu.
Cieľom cvičenia je činku zaviesť do pošvy a udržať ju aspoň po dobu 15 minút. Akonáhle toho budete schopná aspoň týždeň, pridajte na váhe. Odporúčané sú tiež Kegelove cviky, ktoré vaše výsledky ešte zlepšia. Cvičiť môžete kedykoľvek a kdekoľvek vám napadne. A to aj v sprche či v bazéne, pretože sú plne vodotesné. Viac informácií nájdete tu.

Zdravie by malo byť komplexné a preto nielen zvnútra sa treba o vaše intímne partie riadne starať. Prémiový intímny gél na umývanie značky DERMAPRO českej rodinnej firmy zameranej na wellness vás bude rozmaznávať. Je plne vegánsky, ponúkne vám luxusné ingrediencie v BIO organickej kvalite a šetrnú starostlivosť o vašu pokožku. Bol špeciálne vyvinutý na dokonalú každodennú hygienu a správnu funkciu vaginálneho prostredia. Dokonale reguluje, vyrovnáva a optimalizuje pH, pôsobí proti mykózam, zápalom a infekciám, taktiež skvele hydratuje, regeneruje a podporuje hojenie. Je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, vitamíny, minerály, antioxidanty a aminokyseliny, ale aj na veľké množstvo minerálov. Môžu ho používať aj tehotné ženy. Viac informácií si prečítate tu.
Posilňujte štýlovo, doprajte si fenomenálnu očistu a udržujte si svoju sexuálnu pohodu. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX AKO NA DNO:

  • elegantná darčeková krabička pomáha zlepšiť vaše zdravie a skvalitniť intímne zážitky
  • vynikajúce vaginálne činky pre začiatočníkov i pokročilých
  • dve mäkké pútka vyrobené z ultra hebkého silikónu
  • niekoľko možností rôznej váhy pre dlhotrvajúci tréning
  • pohodlné cvičenie kedykoľvek a kdekoľvek
  • prémiový vegánsky umývací gél pre citlivé ženské partie z BIO organických ingrediencií
  • pôsobí proti mykózam a plesniam a udržuje správnu hodnotu pH
  • vyniká úžasnými liečivými a regeneračnými účinkami
  • je nežný k pokožke a vhodný aj pre tehotné ženy
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: rôzna, žltá transparentná
Materiál: silikón, sklo
Rozmery: činky - celková dĺžka jednotného pútka 11,7 cm, celková dĺžka dvojitého pútka 16,4 cm, použiteľná dĺžka činiek 3,3 cm a 8 cm, priemer guľôčok 2,9 cm , váha činiek 16 g, 28 g, 32 g, 36 g, a 74 g, umývací gél - objem 150 ml
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie gélu: Aqua, Glycerin, Cocos Nucifera Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Lactic Acid, Maris Sal (Dead Sea Salt), Calendula Officinalis Flower Extract, Salvia Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xantane Gum, Magnesium Sulfate, Lavandula Officinalis Flower Oil, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Folic Acid, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Parametre