ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX ROSA DI MARE

FLAGRANTI PASSION BOX ROSA DI MARE

Exkluzívny darčekový set FLAGRANTI PASSION BOX ROSA DI MARE. Opojná vôňa santalového dreva za doprovodu magických impulzov bezdotykového stimulátora klitorisu.
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Neviete, čím obdarovať vašu partnerku alebo chcete len potešiť kamarátku? Hovorí sa, že kvetinou nič nepokazíte. Každá žena ich miluje. Každá si zaslúži tú najkrajšiu. A z tejto bude nadšená. Luxusný darčekový box FLAGRANTI PASSION BOX ROSA DI MARE ponúka však omnoho viac. Doprajte svojmu náprotivku výnimočné uvoľnenie za doprovodu vône morských vĺn a myšlienok na cestu okolo sveta. Stačí k tomu málo. V exkluzívnom balení nájdete masážnu sviečku a púčik ruže, ktoré unesú každú ženu do erotického raja.
Dráždidlo MIA ROSE SUCTIONER CLITORIS ENERGY WAVE vyrobené z hodvábneho zamatového silikónu prvotriednej lekárskej kvality pohladká intímne partie s neuveriteľnou nežnosťou. Tichý a výkonný motor nenaruší tajomnú atmosféru a ponúkne 10 fantastických režimov pulzácie tlakových vĺn. Dokonalá bezdotyková stimulácia klitorisu zaručí rýchly a neodolateľný orgazmus, aký doteraz nezažila. V rytme túžby a neskrotnej vášne precestuje zemeguľu. Presne tak sa bude pri búrlivom vyvrcholení cítiť. Stimulátor je vodeodolný podľa IPX6 pre mokré radovánky v sprche a dobíjací pomocou magnetického USB kábla. Viac informácií vrátane návodu na ovládanie nájdete tu .
Romantické prítmie plápolajúceho svetla sviečky a omamná vôňa santalového dreva dodá večeru potrebnú zmyselnosť. Lenže sviečka FLAGRANTI Sandalwood nie je obyčajná sviečka. Jej prémiový vosk obsahuje tie najkvalitnejšie vybrané ingrediencie. Prírodné oleje, bambucké maslo, extrakt z chmeľu, antioxidanty a včelí vosk sa v okamihu premenia na príjemnú teplú emulziu, ktorá poslúži ako masážny olej pre celé telo. V elegantnom poháriku s korkovým viečkom tak vznikne príležitosť vytvoriť opojnú atmosféru a relaxačnou masážou poskytnúť telu aj pokožke perfektnú hydratáciu a starostlivosť s pikantným žeravým nádychom. Vosk nedosahuje takých teplôt, ako klasická sviečka, nemusíte sa tak báť, že by sa niekto popálil či zranil. Oheň je však skutočný a tak je na mieste opatrnosť pri používaní. Viac informácií o masážnej sviečke FLAGRANTI nájdete tu.
Darujte vášeň ukrytú v luxusnom balení. Zabodujte ružou, ktorá neuvädne a dopraje obdarovanej skutočnú voňavú extázu. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX ROSA DI MARE:

  • exkluzívna darčeková krabička ukrýva vzrušujúcu erotickú zmyselnosť
  • jedinečný stimulátor klitorisu pre báječné intímne chvíle
  • unikátna technológia bezkontaktných tlakových vĺn
  • v elegantnom modernom dizajne ruže
  • prémiové zloženie masážnej sviečky s omamnou vôňou santalového dreva
  • perfektne hydratuje pokožku a vytvára mimoriadnu romantickú atmosféru
  • ideálny ako darček

Parametre:


Farba: červená, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: stimulátor - celková dĺžka 6,5 ​​cm, šírka 5,7 cm, vnútorný priemer náustku 1,2 cm, sviečka - objem 70 ml
Zloženie sviečky: Hydrogenated Cocnut Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Polysorbate-80, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool
Vodeodolnosť: áno (stimulátor)
Vibrácie: nie
Pohon: Li-on batéria (stimulátor)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze (stimulátor)
Parametre