Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES

FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES

Zmyselné darčekové balenie ideálne pre horúce večery plné vášne. Luxusný krúžok na penis, relaxačný masážny gél a fľaštička výborného ríbezľového vína.
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Urobte si na seba s vašou drahou polovičkou čas a vytvorte z vašej spálne očarujúcu domácu wellness miestnosť, alebo darujte vašim priateľom jedinečný darček, ktorý poteší každé srdce. Objavte zmyselnosť a neuveriteľnú zvodnosť v jedinom prepychovom balení. Tento dokonalý FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES sme namiešali špeciálne pre vás. Doprajte si uvoľňujúcu vzájomnú masáž a vychutnajte si momenty plné vášne v každučkej minúte. V dychberúcej a úplne elegantnej darčekovej krabičke nájdete výnimočný krúžok na penis, fascinujúci masážny gél aj fľaštičku, ktorá poteší vaše chuťové poháriky.

Začnite tým, že naladíte svoje telá i myseľ. Originálne polosladké ríbezľové víno značky Rybízák v luxusnej fľaštičke s objemom 250 ml si zamilujete na prvý dúšok. Najobľúbenejšie ovocné víno, ktoré je vyrobené s láskou a maximálnou starostlivosťou z tých najkvalitnejších plodov má typickú charakteristickú arómu, ktorú spoznáte aj so zavretými očami. Keďže nie je doliehované a neobsahuje žiadny ďalší pridaný alkohol, chutí natoľko výborne, že si budete pripadať, že stojíte v záhradke a trháte si čerstvé ríbezle priamo do úst. Môžete ho piť tak, ako ho máte radi. Vychladené, s kockou ľadu, v izbovej teplote alebo zahriaty na 60 °C. Pre omamný gastronomický zážitok ho však nevarte a nepridávajte škoricu ani klinčeky, aby jeho chuť zostala vyvážená. Je tiež výborné k steakom a iným červeným mäsám, syrom ementálskeho typu, k rybám aj k tvarohovým koláčikom. Skladovať ho môžete v tme a izbovej teplote, po otvorení vám vydrží v chladničke niekoľko dní. Veríme však, že vás jeho chuť nenechá chladnými a skladovanie nebudete potrebovať.
Ak je už naladený váš jazýček, nezostáva nič iné, než dotvoriť atmosféru vzrušujúcou masážou. Tú určite obaja oceníte po náročnom pracovnom dni. Na to poslúži masážny gél JUST PLAY Hyaluron, ktorým môžete premasírovať partnerovi celé telo. Gél je na vodnej báze a je dermatologicky testovaný, takže bude citlivý aj k intímnym partiám. Má hodvábne jemnú textúru, ktorá sa chváli výraznou dlhotrvajúcou klznosťou, nežmolkuje, nedráždi a nezanecháva fľaky. Je obohatený o kyselinu hyaluronovú, ktorá perfektne hydratuje, vyživuje a stará sa o pokožku a zvyšuje jej odolnosť, pružnosť a vláčnosť. Je tiež kompatibilný s erotickými hračkami a latexovými prezervatívmi. Prebuďte v sebe výbuch emócií a žiadostivosti.

Ak atmosféra dosiahla svoj vrchol, vnímate iba svoje telá a narastajúcu rozkoš už nedokážete upokojiť, je pre vás pripravený unikátny krúžok na penis ROMP JUKE Vibrating Cockring v hravej modrej farbe, s ktorým zabudnete na okolitý svet . Má zaguľatené telo z hodvábne jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Aj keď je flexibilný, zaručí vám svoju pevnosť za účelom priškrtenia krvi v penise, čím docieli skvalitnenie a predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie. Muž vydrží dlhšie, takže má partnerka možnosť užívať si mnohonásobné orgazmy. To podporí aj 10 vibračných a pulzačných režimov, ktoré budú stimulovať klitoris aj penis súčasne. Je plne vodotesný a jeho energiu mu doplníte priloženým USB káblom. Viac informácií vrátane návodu na použitie a údržbu nájdete tu .
Darujte svojim kamarátom nespútaný zážitok, alebo ho nadeľte priamo sami sebe. Vychutnajte si jedinečnosť okamihu s pikantným nádychom. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK COUPLES:

  • elegantná darčeková krabička pre páry naladí dokonalú intímnu atmosféru
  • luxusné ovocné polosladké víno z ríbezlí očarujúcej vône a omamnej chuti
  • prvotriedne vybrané ingrediencie bez pridaného alkoholu a liehovín
  • unikátny masážny gél s obsahom kyseliny hyalurónovej pre nezameniteľnú starostlivosť
  • fantastický krúžok na penis z hodvábne jemného silikónu predĺži výdrž muža
  • stimuluje penis aj klitoris súčasne
  • 10 báječných vibračných režimov ponúkne nespútané dobrodružstvo končiace výbušnými orgazmami
  • ideálne aj ako darček

Parametre:


Farba: modrá, žltá, transparentná, fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: krúžok na penis - celková dĺžka 7,8 cm, šírka 4,7 cm, hĺbka 2,5 cm, vnútorný priemer roztiahnuteľný od 3 cm, masážny gél - objem 80 ml, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Zloženie gélu: Aqua, Glycerín, Hydroxyetylcellulóza, Phenoxyetanol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerín, Citric Acid
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre