ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX SATISFYER

FLAGRANTI PASSION BOX SATISFYER

Obdarujte seba alebo svojich najmilovanejších štýlovým a luxusným balením, ktoré ukrýva špičkové produkty značky SATISFYER pre výnimočné intímne zážitky.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

V dnešnej dobe je už málo tých, ktorým by značka SATISFYER nič nehovorila. Všetky produkty tejto značky sú zárukou rýchleho a jedinečného orgazmu a fenomenálnych zážitkov. Pripravili sme pre vás výnimočnú príležitosť získať tie najobľúbenejšie hračky v jedinom a úplne luxusnom balení s veľkou saténovou mašľou, ktorá vám prinesie do spálne mimoriadne okamihy plné vášne. Predstavujeme vám exkluzívny PASSION BOX od FLAGRANTI.

V tejto nádhernej darčekovej krabici sa ukrýva erotická pomôcka pre ženy, ktorá je špičkou vo svojom odvetví. Stimulátor klitorisu SATISFYER PRO 2 NEXT GENERATION je ohromujúce zariadenie s modernou technológiou, ktoré vás odprevadí do sveta neuveriteľne intenzívnych orgazmov. V spoločnosti tohto dráždidla sa jednoducho neubránite búrlivým výbuchom vo vašom lone a podľahnete dokonalej rozkoši, ktorú vám ponúka. Funguje na princípe bezkontaktných tlakových vĺn, ktoré jemne a citlivo nasávajú a opäť vypúšťajú klitoris a tým zaistia fantastickú a nenapodobiteľnú vzduchovú stimuláciu bez jediného dotyku. Z 11 intenzít sily pulzácií si vyberiete presne podľa vašich preferencií a nálady. Milióny spokojných užívateliek po celom svete sú dôkazom toho, že dosiahnete svoj vrchol do pár minút, veľakrát aj opakovane. Je vyrobený z odolného ABS plastu a jeho hubička je z ultra hebkého a zdravotne nezávadného silikónu prvotriednej kvality, takže si jeho služby užijú bezpečne aj ženy s citlivou pokožkou. Môžete ho vyskúšať aj v sprche alebo vo vani, lebo je IPX7 vodotesný a nabijete ho pohodlne pomocou priloženého magnetického USB kábla. Pokiaľ chcete mať spoľahlivú hračku pre vaše hrátky a cítiť sa ako v bavlnke, potom sa bez neho nezaobídete.
Okoreňte váš milostný vzťah a vychutnajte si ešte dlhší a kvalitnejší sex. Prizvite do postele krúžok na penis SATISFYER RING 2 a oddávajte sa zmyselným chvíľam po celú noc. Krúžok z hodvábne jemného zamatového silikónu je pevný, avšak pružný presne tak, aby sa perfektne prispôsobil a zaškrtil krv v penise na obmedzenie jej cirkulácie. Vďaka tomu skvalitní a predĺži erekciu a dokáže oddialiť ejakuláciu, čo ocenia predovšetkým náruživé ženy. Silný a tichý motor s 10 vibračnými a pulzačným režimami sa zameria na klitoris partnerky a vy sa tak budete môcť sústrediť len na svoje vyvrcholenie. Vibrácie sa ku všetkému prenášajú aj do penisu partnera, takže si túto pomôcku obľúbite obaja. Samozrejmosťou je IPX7 vodotesnosť a magnetické USB nabíjanie.

Návody a informácie o údržbe nájdete v jednotlivých odkazoch hračiek. Nezabudnite použiť gél na vodnej báze a tiež čistič erotických pomôcok, ktorý vaše nové pomôcky zbaví baktérií pre vaše maximálne bezpečie. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX SATISFYER:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre mužov aj ženy
  • jedinečný bezkontaktný stimulátor klitorisu pre rýchle a nespútané vyvrcholenie
  • najobľúbenejší spôsob dráždenia pre zaručený orgazmus
  • 11 intenzít tlakových vĺn vás prenesie do úplnej extázy
  • erekčný krúžok okorení a predĺži vaše hrátky v posteli
  • skvalitní erekciu a oddiali ejakuláciu
  • má 10 vibračných a pulzačných režimov
  • flexibilný priemer sa perfektne prispôsobí
  • jednoduché ovládanie a IPX7 vodotesné prevedenie
  • ideálny ako darček

Parametre:


Farba: viacfarebná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: stimulátor - celková dĺžka 16,5 cm, šírka 6,3 cm, priemer rukoväte 4,5 cm, vnútorný priemer hubičky 1,3 cm, krúžok - dĺžka 5,5 cm, šírka 4,4 cm, vnútorný priemer 2,7 cm (roztiahnuteľný až na priemer 5 cm)
Vodotesnosť: áno
Vibrácie: áno (krúžok)
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze

Slovná značka a logá Bluetooth® sú registrované ochranné známky vlastnené spoločnosťou Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločnosťou EIS GmbH je na základe licencie. Apple, logo Apple a Apple Watch sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., názov Android a logo sú ochranné známky a vlastníctvo spoločnosti Google LLC. Funkcia Satisfyer App a Bluetooth® sú k dispozícii u jedného zo zahrnutých produktov. © 2020 EIS GmbH, všetky práva vyhradené.

Parametre