ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

Vášeň ukrytá v darčekovom balení. FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN obsahuje bezkontaktný stimulátor klitorisu SATISFYER s vibráciami, vibračný gél a zmyselné pančuch
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

U nás vo FLAGRANTI vieme, aké dôležité sú v živote každej ženy zmyselné chvíľky, ktoré uvoľnia jej myseľ, zdvihnú sebavedomie a doprajú priestor, ktorý jej nikdy a nikto nedokáže nahradiť. Ak stále neviete, čo k sviatku zamilovaných zaobstarať, doprajte vašej láske objaviť svet vášne, ktorý sme vám pripravili do špeciálneho a zvodného darčekového balenia. FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN ponúkne vašej drahej polovičke neopakovateľné chvíľky potešenia a intenzívnych zážitkov, ktoré môžete zdieľať spoločne, ale aj keď vás zrovna nebude mať po ruke.
V krabičke je ukrytý poklad s názvom SATISFYER LOVE TRIANGLE. Maličký fešák, ktorý sa perfektne drží v ruke a môže si ho vziať kedykoľvek a kamkoľvek so sebou, vďaka jeho hygienicky uzatvárateľnému náustku. Zažije dokonalé dráždenie klitorisu, ktoré ucíti až v končekoch prstov. Unikátna technológia bezkontaktných tlakových vĺn jemne a citlivo nasáva klitoris a poskytuje mimoriadne vzrušujúcu stimuláciu bez dotyku, len pomocou vzduchu. Úspech a rýchlosť búrlivého vyvrcholenia je zaručená. Veľakrát aj niekoľkonásobne. Keď k 11 intenzitám tlakových vĺn pridáte 11 vibračných a pulzačných režimov, ktoré sa rozprestrú do okolia jej lastúrky, presunie sa do erotického raja. Všetko môže navyše ovládať mobilným telefónom. Ku všetkému si ho môže vziať aj do vane, pretože je vodotesný a energiu mu bude pohodlne dopĺňať pomocou priloženého USB kábla. Z tohto darčeka bude iste nadšená a ktovie, možno vám za to aj špeciálne poďakuje.
K tomuto zázraku pribalíme gél SECRET PLAY TRIPLE X, ktorý je na vodnej báze a pridá ku všetkým slastným pocitom jedinečný pocit chladu, nasledovaný príjemným hrejivým dotykom a dokončený vibrujúcim efektom, vedúcim k dychtivému koncu. Gél svoje vlastnosti poskytne ženám aj mužom, takže môžete obaja zažiť úplne nové potešenie z párových hrátok.
Každá žena chce byť hýčkaná a cítiť sa jednoducho skvele. Do tohto exkluzívneho balenia sme ešte pridali pančuchy BE WICKED Lace over It Hold Up Stockings v čiernej farbe, ktoré očaria svojou hebkosťou a pružnosťou. Sú samodržiace, takže k nim nepotrebuje žiadne podväzky a môže si ich vziať prakticky kdekoľvek. Decentná kvetinová čipka lemuje stehná, nádherne ich ozdobí a perfektne padnú.
Páni, obdarujte svoju milenku na Valentína štýlovo a doprajte jej unikátne momenty v jedinom, s láskou a starostlivosťou vybranom darčekovom balení. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre ženy
  • jedinečný stimulátor klitorisu s vibráciami pre báječné intímne chvíle
  • unikátna technológia bezkontaktných tlakových vĺn
  • gél s chladivým a hrejúcim efektom vibruje a dopraje výnimočné pocity
  • samodržiace pančuchy s pôvabnou krajkou ozdobia nôžky každej ženy a dodajú sebavedomie
  • ideálny ako darček

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast, 92% nylon, 8% elastan
Rozmery: stimulátor - výška 6,7 ​​cm, šírka 8,7 cm, hĺbka 2,9 cm, vnútorný priemer náustku 1,5 cm, gél - objem 15 ml, pančuchy - veľkosť S-L
Zloženie gélu: Aqua, Glycerín, Xanthan Gum, Alcohol Denat, Arginine, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinfera (Grape) Seed Oil, Polysorbate 80, Spilanthes Acmella Extract, Lactic Acid, Cananga odorata Flower Oil, Capsium frutescens Fruit Extract, Epidemium grandiflorum Extract, Lepidium Meyenii Root Extract, Tribullus Terrestris Extract Sodium saccharine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 14720
Vodeodolnosť: áno (IPX7)
Vibrácie: áno (stimulátor)
Pohon: Li-on batéria (stimulátor)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze (stimulátor)
Parametre