ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

Exkluzívne darčekové balenie určené ženám. Nádherný dizajnový vibrátor s tým najvymaznanejším chladivým lubrikantom prvotriednej kvality pre vášnivé chvíle.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

U nás vo FLAGRANTI vieme, aké dôležité sú v živote každej ženy zmyselné chvíľky, ktoré uvoľnia jej myseľ, zdvihnú sebavedomie a doprajú priestor, ktorý jej nikdy a nikto nedokáže nahradiť. Pokiaľ stále neviete, čo svojej drahej polovičke, alebo napríklad aj kamarátke zaobstarať, doprajte jej objaviť svet vášne, ktorý sme pripravili do špeciálneho a zvodného darčekového balenia. FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN ponúkne každej žene neopakovateľné okamihy potešenia a intenzívnych zážitkov, ktoré si vychutná plnými dúškami, ale tiež ich môžete zdieľať spoločne, aj keď vás práve nebude mať po ruke.

V tajomnej krabičke je ukrytý vibrátor MELO G-Spot M1210 v elegantnom dizajne blankytne modrej farby, ktorý sa na prvý pohľad stane jej pokladom. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je nezávadný pre ľudskú pokožku a dopraje neopakovateľné chvíle nehy a pohladenia. Ergonomický tvar s výraznými stimulačnými drážkami ľahko a pohodlne nájde najcitlivejší bod G a spolu s flexibilným mäkkým stimulátorom klitorisu vystrelia jej orgazmus až na vrchol erotickej extázy. Tento šikulko sa pýši dvoma výkonnými motormi pracujúcimi súčasne s extrémne tichým chodom pre nerušené momenty a na výber dáva neuveriteľných 28 vibračných a pulzačných rytmov. Je plne vodotesný pre hrátky v sprche či vo vani a dobíjací pomocou priloženého USB kábla.
Všetky informácie vrátane návodu na použitie nájdete tu.

Každá žena chce byť rozmaznávaná a cítiť sa jednoducho skvele. Kozmetiku vyberá podľa kvality, presvedčenia aj zloženia. Do tohto exkluzívneho balenia sme preto pridali ten najvymaznanejší lubrikačný gél, aký si vôbec dokážete predstaviť. NATULI Icefall je prémiový gél prvotriednej vegánskej kvality, ktorý vám doslova zamotá hlavu tým najpríjemnejším spôsobom a je v predaji iba u nás vo FLAGRANTI. Je na vodnej báze, takže nelepí, nežmolkuje, nevytvára fľaky a vďaka starostlivo vybraným ingredienciám BIO a organickej kvality z čisto prírodných zdrojov vás pohladí na tele aj na duši. Gél sa perfektne vstrebáva, výrazne hydratuje a vyrovnáva pH pokožky. Obsahuje ľadovcovú vodu, ktorá je filtrovaná lávovými kameňmi a vďaka tomu vám prináša mnoho prospešných minerálov. Extrakt mäty piepornej má upokojujúce a osviežujúce účinky, podporuje prekrvenie a dodáva chladivý stimulačný efekt. Plesnivec alpský je známy svojimi bohatými antioxidačnými účinkami, chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi a spomaľuje starnutie. Ku všetkému je balený v špeciálnej fľaštičke z biofotonického skla, ktorá funguje ako filter pred škodlivými vplyvmi a udrží váš gél v tej najvyššej akosti.
Viac informácií o tomto skvoste nájdete tu.
Páni, preukážte svoj charakter a ako správny gentleman obdarujte svoju najcennejšiu dámu. Doprajete jej unikátne pokušenie v jedinom, s láskou a starostlivosťou vybranom darčekovom balení.

Upozornenie: Momentálne vám bude PASSION BOX doručený v darčekovej krabici bielej farby. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre ženy
  • jedinečný vibrátor s mnohými rytmami pre báječné intímne chvíle
  • dokonalá stimulácia najcitlivejšieho bodu G a klitorisu povznesie jej orgazmus
  • výnimočný lubrikačný gél z čisto prírodných BIO a organických ingrediencií
  • dopraje chladivý efekt a famózne účinky na pokožku
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI
  • ideálny zmyselný darček pre akúkoľvek príležitosť

Parametre:


Farba: modrá, zelená transparentná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,5 cm, použiteľná dĺžka 12,5 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka stimulátora 3,2 cm, priemer stimulátora 1,1 cm, gél - objem 50 ml
Zloženie gélu: Mentha Piperita Leaf Water, Aqua, Glycerin, Aqua (Iceland Water), Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leontopodium Alpinum Flower Leaf Extract, Hydroxyetylcellulose, Zingiber Officinale Root Extract & Mentha Piperita Leaf Extract, Hexamidine Diisethionate, Menthyl Lactate, Citric Acid
Vodeodolnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre